Atletisme

El Dinami-k engega les competicions a Vilanova

Equip Dinami-k. Eix

El passat cap de setmana 19 i 20 de setembre es va celebrar a les pistes de Vilanova i la Geltrú el primer control post confinament per a les categories SUB12, SUB14 i SUB16.

Gràcies a tots/es els col·laboradors/es, a l’Ajuntament i a la Federació es va poder dur a terme el control sense incidències, aconseguint així que tots/es els atletes gaudissin d’una jornada de competició segura i divertida.

Durant la competició, en la qual van participar més de 200 atletes, volem destacar a l’atleta Erika Sellart, del club CA Terres de Ponent, qui va establir un nou rècord d’Espanya de Javelina SUB14 amb una marca de 41,89m.

Medalla de plata al Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya SUB18 a Igualada. El Dinami-k va tenir força representació en el campionat portant a participar a 4 atletes en diferents proves.

En la prova dels 110m tanques va competir en Sergi Martí, qui va quedar en 7ª posició fent una marca de 16’07.

En la prova de Salt de llargada vam tenir doble representació per part de l’Eloi Pagès (5,36m) i en Joel Miralles (6,73 millor marca personal), qui van acabar en 13ª i 4ª posició respectivament.

Finalment, l’actuació més destacable va ser per l’Olivia Salmerón qui va participar en 2 proves; llançament de pes on va quedar en 5ª posició amb un llançament de 10,75m (millor marca de la temporada) i llançament de Javelina on va quedar en 2ª posició realitzant un llançament de 30,09m que la va portar a pujar al podi com a sots-campiona de Catalunya.