47è Trofeu Memorial Antoni Garcia Munté

Un triomf de mèrit

UE Sitges A – CF Igualada. Eix

UE Sitges A 2 – CF Igualada 1

L’UE Sitges jugant un partit molt seriós sobretot als primers 45 minuts tanquen la pretemporada de la millor manera guanyant a tot un tercera divisió, el Igualada, oferint una molt bona imatge amb un resultat final de 2 -1, d’aquesta manera es fa amb el trofeu del memorial Antoni Garcia Munté en la seva 47 edició.

Un altre “golarro” de Sacris des de fora l’àerea al minuts 14 i un segon d’Oscar Hernando de penal que li havien fet a ell mateix al 36 arrodonia una seriosa primera part jugat per l’equip de Manel Rodríguez davant un Igualada gris que es va quedar amb un jugador menys, abans dels descans degut a l’expulsió del  seu jugador per mostrar molt poca esportivitat.

A la represa i degut com estaven caient els igualadins donaven un pas endavant mentre que a la part sitgetana l’aprofitava el mister per donar minuts a tots, el Igualada escurçava diferències en el servei d’un corner amb rematada de cap, però va poder ampliar el marcador l’equip sitgetà al minut 85 amb un remat amb molta intenció de Cardiel refusant el porter del Igualada en una magnífica estirada a corner.

UE Sitges: Jordi, Cols, Cubedo, Álvaro Montes, Gonza, Geri, Sacris, Marc Prat , Oscar Hernando, Alex Morillas i Cesar, també jugava Nito, Victor Morillas, Cardiel, Laguna, Dídac, Jorge Ayala i Over.

L’equip sitgetà inicia el Campionat rebent aquest diumenge al Moja a les 12’15 hores.