El CE Vendrell guanya 5 a 3 l'Igualada

L'equip celebrant la victòria al racó d'Orgull Roig i Negre. Eix

Ahir, dissabte 3 d'octubre, el Vendrell va guanyar 5 a 3 l'Igualada al partit corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga.

L'Igualada va inaugurar el marcardor al primer minut de joc amb un gol de Roger Bars. L'1 a 1 va arribar al minut 17, obra de Gerard Miquel. Però, dos minuts després, els visitants van tornar a avançar-se amb gol d'Aleix Marimon. Al minut següent, Roc Llisa va fer el 2 a 2. A dos minuts per arribar al descans, César Vives va fer el 2 a 3, resultat amb el qual va finalitzar la primera part. A la segona part, el Vendrell va aconseguir fer la remuntada amb gols de Lluís de Ferrer, de falta directa al minut 31; de Xavi Crespo, al minut 42, i de Gerard Miquel, al minut 48, que va fer el 5 a 3 definitiu.

El partit es va jugar a porta tancada i, al finalitzar, l'equip va celebrar la victòria al racó d'Orgull Roig i Negre amb el desig que ben
aviat es pugui comptar amb el seu suport, i el de la resta de l'afició, al Pavelló.

El proper dissabte 10 d'octubre, el Vendrell es desplaçarà a la pista del Taradell per disputar la tercera jornada de l'OK Lliga 20-21. El
partit es jugarà a les 18 h i es podrà veure en directe per OK Liga TV.

CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

IGUALADA RIGAT HC (3): Elagi Deitg (p), Sergi Pla, Ton Baliu, César Vives i Roger Bars -cinc inicial-, Aleix Marimon, Gerard Riba, Marc
Palau, Bernat Yeste i Guillem Torrents (p).

Gols: 0-1 (2') Roger Bars; 1-1 (17') Gerard Miquel; 1-2 (19') Aleix Marimon; 2-2 (20') Roc Llisa; 2-3 (23') César Vives; 3-3 (31') Lluís
Ferrer, de falta directa; 4-3 (42') Xavi Crespo, i   5-3 (48') Gerard Miquel.

Àrbitres: Antonio Gómez i David Calonge

Faltes: CE Vendrell 12 - 16 Igualada Rigat HC