Atletisme

Resultats dels atletes del Dinami-k al Campionat de Catalunya

Equip Dinami-k. Eix

Aquest cap de setmana el Dinami-k club atletisme Vilanova ha participat al Campionat de Catalunya realitzat a Lleida.

Ha estat una gran experiència on han pogut participar 17 atletes en més de 25 proves diferents.

En la categoria Sub10, va participar en David Ruiz del Sol, aconseguint una 5ª posició a la prova de salt de llargada fent marca personal i també va competir als 60m llisos.

De la categoria Sub12, van participar 3 atletes: l’Adriana Curto que es va proclamar campiona de Catalunya a la prova de 60m tanques i campiona de Catalunya a la prova de salt de llargada. Martina Chaboyé va quedar en 3ª posició a la prova de salt de llargada i 8ª als 60m llisos. Finalment Laura Cañaveras va quedar en 5ª posició a salt de llargada fent millor marca persona i en 7ª posició als 60m llisos.

Entre els atletes SUB14 masculins destaquen l’Óscar Curto, que es va proclamar campió de Catalunya en 220 tanques i subcampió de Catalunya en 80m tanques aconseguint millorar molt les seves marques.

En Martí Pon, qui va aconseguir la 2ª posició en la prova de 600m llisos i 4ª en llançament de disc també superant-se a si mateix en les dos proves. En Víctor Bossen, que va quedar en 6ª posició en 80m tanques fent millor marca personal i també va participar en el llançament de disc. Andoni Pon, qui va participar a les proves de 1000m i salt de llargada i finalment en Gerard Felipe qui va participar en les proves de llançament de disc i llançament de pes, aconseguint fer millor marca personal en l’última.

De la categoria SUB14 femení destaquem a la Lara Ruiz del Sol qui va aconseguir la 2ª posició de llançament de javelina i la 2ª posició en llançament de pes, millorant les dues marques. La Carla Gallego, que va quedar en 7ª posició a triple salt fent millor marca personal i va participar també a la prova de salt de llargada i, finalment, la Laia Pascual que va quedar en 8ª  posició passant així a la final de la prova de llançament de pes.

Finalment dels atletes SUB16 destaquem la 4ª posició de la Marina Guarch a la prova de triple salt i la 7ª posició al salt de llargada, la 6ª posició de Judith Martínez al triple salt, millorant la seva marca personal, i Noelia Cañaveras que una vegada més torna a superar-se als 100m llisos aconseguint la 7ª posició. També van participar Itziar Adán a la prova de llançament de Martell i Bruno Rivera a la prova de triple salt.

Gràcies a totes les participacions, la lluita i la il·lusió dels atletes i entrenadors/es, el Dinami-k aconsegueix la 7ª posició per punts en un campionat on participaven més de 50 clubs de tota Catalunya.