Sumen un bon punt

Vilanova del Camí 2 – CF Sitges-Suburense 2

Sense jugar un bon partit i donen masses facilitats en defensa el Sitges-Suburense però disposant de 4 juvenils, comença el campionat sumant a un camp complicat, el del Vilanova del Camí. Tot en un partit en que l’equip disposa de dues bones ocasions, la primera de Viñola al pal així com la de Nico amb el un contra un amb el porter, per posar-se per davant  al marcador, instants després encaixava el primer gol, molt aviat, al minut 6. Després el locals pressionaven i molt, sobretot la primera mitja hora fins que al minut 33 després del servei de corner Gruselles de cap empatava el partit, arribant al descans amb aquest marcador d’1 a 1.

A la represa va seguir la mateixa tònica els de l’Anoia pressionaven i molt, fent el 2 a 1 en un xut des de fora de l’àrea al 50 en els millors minuts d’ells, després és cert que tot i el patiment Dani Pujol mou la banqueta i li surt com anell al dit, posant el segon i el de l’empat Marc Navarro que havia sortit instants abans, al 69, arribant a la fi amb aquest resultat en una recta final del matx que tan uns com els altres haurien pogut marcar però el marcador ja no es va moure. La nota negativa la lesió del sitgetà Rafa al minut 24.

UE Sitges: Ivan Vendrell, Rafa (Xavi Rodríguez) Cruselles (Gerard) Guillem Fonoll, Adam Restori, (Marc Navarro) Marc Martínez, Dany Midcley, Raul Berneda (Enric Bono) Guillem Viñola, Nico, Josep Sánchez, (Alberto Laguna).

El Sitges de Dani Pujol rep aquest dissabte a tot un incòmode La Granada que va perdre a la primera jornada davant el Piera per 1 a 2, l’hora d’inici les 17 hores.