Perden el partit però guanyen l’average

L’equip sitgetà se’n va al descans igualant un 0-2 però acaba caient a la segona meitat

HC Congrés 4 – CPS Sitges 3

Més temps li va faltar a l’equip sitgetà per com a mínim igualar el partit, el Congrés ja ho va demostrar a Sitges, és un jove equip amb molta qualitat i que no dona mai l’esquena al matx, en aquest cas la sortida dels barcelonins tan a la primera part com els darrers minuts de la  segona  fou suficient per guanyar els tres punts.

Dos gols en pocs minuts dels locals posava les coses complicades des de l’inici al Sitges, després els de Carles Busquet reaccionaven amb gols de Dani Ferret i de Ferran Ortoll i s’anaven al descans igualant un partit amb un tot molt igualat.

A la represa fins els dos últims minuts i mig no van arribar els tres gols, el 3-2 en una acció dins de l’àrea i el segon de falta directa posant el 4 a 2 al marcador, ja amb el cinquè jugador i pràcticament sense temps Biel de penal feia el 4 a 3 que no era suficient per sumar però si per l’average.

CPS Sitges: Montoya, Eloi Fernández, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Biel Salvador, Gerard Camarasa, Ferri Alemany, Alex Raventós i Dani Ferrer.

L’equip sitgetà descansa en aquesta propera jornada.

Resultats dels partits de la jornada del 3 i 4 d'octubre de 2020

Dissabte, 3 d’octubre de 2020

– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Aleví: CPS Sitges 7 – Ribes CP 3.

– Partits jugats com a visitant:

Benjamí: CE Torrelavit 6 – CPS Sitges 2.

Sènior B (2ª Catalana) : HC Sant Just 7 – CPS Sitges 2.

Diumenge, 4 d’octubre de 2020

Prebenjamí: HF Sant Josep SS C 1 – CPS Sitges 4.

Sènior A (1ª Catalana) : CP Congrés “La Sagrera es mou” 4 – CPS Sitges 3.

L’equip Júnior tenia jornada de descans i el Pb-comarcal encara no ha començat la lliga comarcal