Cursa solidària

La cursa Nits de la Lluna Plena proposa el repte de sumar quilòmetres per donar una volta a la lluna

A través d’una app les persones inscrites i amb dorsal podran aportar els quilòmetres que realitzen diàriament corrent, caminant o en bicicleta fins aconseguir els 10.921 km necessaris

Redacció Sitges 12-10-2020 20:57 Lectures 1499
La cursa Nits de la Lluna Plena proposa el repte de sumar quilòmetres per donar una volta a la lluna. EIX

La cursa Nits de la Lluna Plena proposa el repte de sumar quilòmetres per donar una volta a la lluna. EIX

La vuitena edició de la cursa Nits de la Lluna Plena arriba aquest 2020 amb una proposta creativa que adapta l’esdeveniment a l’actual situació sanitària. L’organització planteja el repte de donar una metafòrica volta a la Lluna. Per a fer-ho, les persones participants i amb dorsal podran aportar els quilòmetres que realitzen a diari corrent, caminant o en bicicleta a l’aplicació Strava, en la secció Club Cursa de la Lluna Plena Sitges 2020. El principal objectiu és sumar, fins el 31 d’octubre, 10.921 quilòmetres.

La inscripció solidària per al dorsal és de 14 euros, tot i que també es pot col·laborar amb donacions a partir de 10 euros. Tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, qui ha patit una reducció del 30% de les aportacions dedicades a la investigació des de la irrupció de la Covid-19.

La cursa Nits de la Lluna Plena es va iniciar per recordar el Pol, un jove sitgetà vençut per la malaltia. Els seus pares, Xavier Lahoz i Estela Campañá, van impulsar la cursa per col·laborar també amb l’Hospital Sant Joan de Déu en la investigació del càncer infantil, del qual es diagnostiquen al voltant de 200 casos anualment a Catalunya. 

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No