Un bon triomf amb remuntada inclosa

L’equip de Dani Pujol juga per guanyar però acaba patint sumant 4 punts en dos partits

Plantilla CF Sitges-Suburense . Eix

CF Sitges-Suburense 4 – La Granada CF 3

El Sitges-Suburense fa bo el punt aconseguit a Vilanova del Camí sumant els tres en l’estrena a casa davant un equip experimentat com La Granada, un conjunt, el penedesenc, que va tenir la victòria a tocar ja que al minut 85 anava guanyant per 2 a 3 però quan tot semblava perdut va sortir la qualitat d’homes com Marc Navarro i Nico per acabar donant el tomb al marcador.

La primera gran ocasió del partit la va tenir La Granada amb un xut al travesser al minut 16, els sitgetans van respondre amb una bona ocasió de Josep Sánchez amb un xut des de l’interior de l’àrea que sortia massa alt per damunt el travesser. Va ser el preludi al primer gol sitgetà ja que al minut 36 una centrada de Marc Navarro l’aprofitava Dani Midcley per marcar el 0-1, al minut 42 Marc Navarro amb un xut creuat des de l’interior de l’àrea enviava la pilota al fons de la xarxa i feia pujar el 2-0 molt bo al marcador, el filial sitgetà tancava una primera part amb gairebé un cent per cent d’efectivitat.

A la segona part La Granada va sortir a intentar reduir distancies i al minut 54 un xut del Guillem Mateo que passava per sota del cos d’Ivan Vendrell es convertia en el 1-2, el pitjor per als sitgetans, però estava per arribar ja que als visitants van aconseguir capgirar el marcador per un gol de penal al 63 i  una rematada de cap impecable de Jordi Cornella al minut 78, La Granada es posava per davant amb un 2-3. Al Sitges-Suburense només li quedava remar amb forca per intentar com a mínim empatar, així a dos minuts del final, al 88, un xut de Marc Navarro ajustat al pal servia per igualar el partit a 3 i ja en el descompte en temps d’afegit, al 91, Nico feia el 4-3 que va acabar donant el triomf al conjunt sitgetà.

CF Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Adam Restoy, (Guillem Gracia) Gerard, (Albert Llacuna) Xavi RodrÍguez, Cruselles, Marc Martínez, Dani Midcley, (Enric Bono) Bernad, (Bruno Sistiaga) Guillem Viñola, Nico Garcia i Marc Navarro.

L’equip de Dani Pujol es desplaça aquest dissabte a Les Cabanyes en partit que donarà inici a les 17 hores, l’equip de l’Alt Penedès dels dos partits jugats ha sumat 4 punts, els mateix números que l’equip sitgetà.