Atletisme

Dues plates pels veterans del C.A. Atletesvng

Club esportiu Atletes VNG Vilanova i la Geltrú 14-10-2020 8:58 Lectures 602
Els atletes Jose A. Ramírez i Pedro Aranda . Eix

Els atletes Jose A. Ramírez i Pedro Aranda . Eix

Els atletes Jose A. Ramírez i Pedro Aranda del C.A. Atletesvng aconsegueixen dues medalles de plata al Campionat d'Espanya de Veterans al aire lliure.

La localitat gaditana de San Fernando va acollir el passat cap de setmana el Campionat d'Espanya Màster a l'aire lliure que va comptar amb la participació de dos atletes del C.A. Atletesvng, d'una part Jose Antonio Ramírez va participar dissabte en els 5.000 m. llisos prova en què va ocupar la 4a posició M55 (17m.29s). A l'endemà, en els 1.500 m llisos va ser 2n amb 4m51s en un gran esprint final a només un segon del primer classificat.

Pedro Jose Aranda que des que es va passar a la marxa atlètica s'ha destapat com un dels millors marxadors del món en la seva categoria, també va pujar al segon calaix del pòdium en els 5.000 m marxa M60 amb 26m44s.

Moltes felicitats a aquests dos cracks i també als seus entrenadors, Benito Nogales i Gran Gálvez.
 

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No