El Patí Vilanova perd per la mínima davant l'Arenys en unes Casernes buides pel Covid

El Vilanova presentava dues baixes del primer equip (Vergés i Lecha)

C.P. VILANOVA  2 - C.D. ARENYS DE MUNT 3

L’Arenys de Munt ha guanyat al C.P. Vilanova per 2 gols a 3 en el partit corresponent a la tercera jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud, disputat al Pavelló de la Plaça de les Casernes de Vilanova, amb accés restringit seguint les normes anti pandèmia. Constatar que el partit s’ha pogut seguir bé per la locució de J. Martí Tort (Canal Blau) i per streaming per la plataforma www.xala.cat.

Avui pel Patí era el seu primer partit de la competició, ja que estan aplaçats els seus partits contra el Burguillos i l’Alcoi, i amb l’afegit  que s’ha presentat  amb les baixes de G. Vergés i Lecha condicionant les possibilitats de canvis. Per la seva part l’Arenys és un molt bon equip dels que estaran en el pom de dalt de la classificació i que avui ha estat un just guanyador del partit.

Malgrat tot en la dinàmica de l’encontre el Vilanova podia haver esgarrapar un punt, ja que a manca d’un minut i mig ha disposat d'una falta directa acumulativa que no ha transformat.

En la primera part, els visitants han portat el control del partit i del joc, però ha estat el Patí qui ha inaugurat el marcador (Garrido), empatant els del Maresme a manca de tres minuts amb un gol protestat pels locals aduïnt falta prèvia.

En la segona part i  amb la mateixa tònica l’Arenys ha transformat la directa per acumulació i tot seguit la blava a Aguilar -no transformada-, però l’Arenys ha fet el tercer gol. Poc después Garrido escurçava diferències, i malgrat que els dos equips han tingut una falta directa –la de l’Arenys per blava a Paris certament discutible- i la del Patí per acumulació a manca de minut i mig

El Vilanova jugarà dissabte a Alcoi el partit ajornat de la segona jornada

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Paris, Pintado, Aguilar, Garrido (cinc inicial) La laguna

C.D. ARENYS DE MUNT .- Garcia, Domenech, Morales, Pérez, Gallardo (cinc inicial )Roca, G. Pérez

ÀRBITRES: .- Srs. A. Puig i C. Garcia

GOLS: 1A PART: 1-0 Garrido (min 7); 1-1 J. Roca (min 21,30); 2A PART: 1-2 Morales de FDA (min 7); 1-3 Gallardo (min 10); 2-3 Garrido (min 12)

TARGETES.- Blaves: Aguilar, Paris