El CE Vendrell perd 4 a 2 a la pista del Mataró

CH Mataró - CE Vendrell. Eix

Ahir al vespre, el CE Vendrell va disputar la cinquena jornada de l'OK Lliga 20-21 i ha perdut 4 a 2 amb el Mataró a domicili.

La igualtat de la primera part, que ha finalitzat amb l'empat d'1 a 1, s'ha trencat amb dos gols consecutius del Mataró al minut 31. Els locals
han ampliat l'avantatge al marcador amb un hat trick d'Oriol Lladó. Manu Necchi i Lluís Ferrer no han estat encertats en dues faltes directes que ha disposat el Vendrell. Al minut 38, Jan Escala ha fet el 4 a 2 definitiu.

CH MATARÓ (4): Sergi Grané (p), Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Eric Florenza i Alex Cantero -cinc inicial-, Bernat Romero, Guillem
Carbonell, Conrad Xicota, Erik Gual i Martí Almerich (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Roc Llisa i Manu Necchi -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Gerard Miquel, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (22') Oriol Lladó, de penal; 1-1 (23') Manu Necchi; 2-1 (31') Oriol Lladó; 3-1 (31') Bernat Romero, de falta directa; 4-1 (37') Oriol
Lladó, i 4-2 (38') Jan Escala, de penal.

Àrbitres: Daniel Picó i Joel Garcia

Faltes: CH Mataró 12 - 12 CE Vendrell