Confinament

La indignació davant el nou tancament dels Centres Esportius es fa viral en les xarxes socials

El propietari del Club Taekwondo My-Ju Cunit, Juan Carlos Córdoba, no entén aquest nou tancament, ja que considera que no són el problema sinó part de la solució

Redacció Cunit 30-10-2020 21:08 Lectures 3469
La indignació davant el nou tancament dels Centres Esportius es fa viral en les xarxes socials. EIX

La indignació davant el nou tancament dels Centres Esportius es fa viral en les xarxes socials. EIX

El propietari i entrenador del Club Taekwondo My-Ju Cunit, Juan Carlos Córdoba, ha fet unes declaracions en un vídeo dirigides a les nostres autoritats competents, respecte a l'últim tancament dels centres esportius de Catalunya, que no han deixat indiferents a multitud d'usuaris d'aquests centres, tenint gran repercussió en xarxes socials.

El Coach Internacional i Mestre Nacional per la Real Federació Espanyola de Taekwondo, fa una crida perquè li donin una explicació d'aquest nou tancament, ja que segons es tingui coneixement, no hi ha hagut cap contagi per Covid-19 ni en el seu club ni en cap altre centre esportiu de Catalunya i acatant totes les mesures de seguretat exigides, dient que: "L'esport és salut. No som el problema, som part de la solució, reconeixent vostès mateixos que els centres esportius eren un lloc segur, llavors Per què ens tanquen?".

D'altra banda, el daltabaix econòmic del sector esportiu pot ser desastrós davant aquest nou tancament obligat dels clubs i centres, ja que en una gran part de casos les economies que mouen a aquests centres són del tipus unipersonal o familiar, com és el cas del Club Taekwondo My-Ju Cunit, expressant Juan Carlos Córdoba la seva indignació d'aquesta manera: "Aquí no s'ha rebut cap ajuda per part de les autoritats. A part de les famílies que estan donant suport al nostre club a sostenir-nos econòmicament, aquí ningú ha fet res per nosaltres".

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No