El Patí Vilanova surt golejat d'Alcoi

Era el partit ajornat de la segona jornada

El Pas Alcoi ha golejat per 7 gols a 2 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la segona jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud, ajornat  en el seu dia a causa de la pandèmia del Covid 19.

Derrota sense paliatius del Patí i amb golejada en la seva vista a Alcoi, que s’ha fraguat en la primera part en la que el marcador al seu final era de 4 gols a 0. Significar que Paris ha rebut la targeta blava, aprofitada per l’ Alcoi per transformar la falta directa mentre que el Patí no ha aprofitat  la directa corresponent a una blava de l’equip alacantí.

La segona part ha mantingut la mateixa tònica de la primera amb quatre gols i en els primers 29 segons ha arribat el segon gol visitant.

En fi, derrota del Patí que entrava en els càlculs apriori, però no pas per la golejada final.

C.P.  PAS ALCOI-  7 - C.P. VILANOVA  2

Pista .- Pavelló  Poliderportiu F. Laporta

C.P. PAS ALCOI .- M. Grau, Formatjé, Dominguez, Pérez, Pastor (equip inicial) Cantó, Grau, Verdú, Alós, Castaner (p.s.)

C.P. VILANOVA .- Pol Ferrer, Garrido, Pintado, París, Aguilar (equip inicial) G. Vergés, La laguna, J. Martinez, Donoso (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. E. Rivas i F. Moreno

GOLS: 1A PART: 1-0 Pastor (min 7), 2-0 Pérez (min 9); 3-0 Formatjé (min 14); 4-0 Formatjé de FD per Blava (min 17); 2A PART: 5-0 Verdú (min 2) ; 5-1 Garrido (min 3); 6-1 Formatjé (min 4); 7-1 Pastor (min 5 ); 7-2 Paris (min 24).

TARGETES .- Blaves a Lalaguna del Patí i Pérez i Dominguez de l’Alcoi.