Jiu-Jitsu

Ivan Castillo i David Garcia, campió i sotscampió a l’Europeu de Jiu-Jitsu 2020

Redacció El Vendrell 05-11-2020 9:21 Lectures 1094
Ivan Castillo i David Garcia. Eix

Ivan Castillo i David Garcia. Eix

Aquest passat cap de setmana, d’entre el 31 d’octubre i 1 de novembre de 2020, la Federació valenciana de Lluita (FVL) i la Federació Internacional de Jiu-Jitsu Esportiu (FIJJD) van organitzar el Campionat Europeu de BJJ Esportiu Gi & Nogi 2020 a la ciutat de València.

El campionat, es va disputar a porta tancada (a causa de les mesures del Covid-19) al Palau Velòdrom Lluís Puig amb la participació de 12 països europeus i 8 països convidats amb un total de 368 esportistes en les dues modalitats.

Entre aquests gairebé 370 esportistes, va haver participació vendrellenca de l’equip Cicero Costha Barcelona, amb l’Ivan Castillo i el David Garcia, els quals entrenen a la Lira Vendrellenca..

Després de disputar un gran Campionat, els dos lluitadors vendrellencs van pujar a pòdium: Castillo proclamant-se Campió en categoria pes lleuger -76 i Garcia sotscampió en categoria pes roster -57.

Una vegada més, l’esport vendrellenc ha tornat a pujar al més alt i en aquesta ocasió al Campionat Europeu de BJJ Esportiu Gi & Nogi 2020. Ambdós esportistes volen agraïr a tots els familiars i amics que els han donat el seu recolzament per poder assolir aquestes fites i també a la Lira Vendrellenca.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No