El Patí Vilanova cau golejat a Alcobendas

L'Alcobendas va superar als vilanovins a la segona part

L'Alcobendas ha derrotat per 6 gols a 2 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la quarta jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud, disputat en la localitat madrilenya d’Alcobendas

El C.P. Vilanova es presentava a Madrid  amb la baixa de Garrido -el golejador de l’ actual temporada-, amb Lecha que encara no havia debutat i estava pràcticament recuperant-se i per completar l’equip amb dos dels joves que van quedar campions d’Espanya. Davant seu un Alcobendas que és a priori un dels equips que estarà lluitant per l’ascens o promoció.

Bé van començar les coses pel Patí que va marcar de penal al minut dos, mantenint aquesta avantatge fins al descans, però a la represa els madrilenys van capgirar ràpidament el marcador. Malgrat que Aguilar va tornar a empatar al cap de tres minuts, l’Alcobendas es va posar per endavant novament i no va deixar d’ampliar la diferència fins al final.

Comentar que el quart gol local va vindre per una falta directa per acumulació i que va portar a una targeta blava al porter Pol Ferrer.

Ara la propera setmana el Vilanova rebrà al Barça “B”, una incògnita del seu potencial com és habitual en segons equips i cal començar a sumar punts.

C.P. ALCOBENDAS 6 - C.P. VILANOVA 2

Pista.- Polideportivo José Caballero

C.P. ALCOBENDAS .- Larios, Candanero, M. López, M. López, J. López (equip inicial) Gabarra Castro, Llobet, Wally, De Grado (p.s.)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Pintado, Paris, Aguilar, Vergés (equip inicial), Lalaguna, Lecha, J. Martinez, J. Vila, Donoso (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. Mayor  i Cantos

GOLS: 1A PART: 0-1 Paris  de penal (min 2); 2A PART: 1-1 M. López (min 3); 2-1 Candamio (min 4); 2-2 Aguilar (min 7); 3-2 M. López (min 9), 4-2 Candanedo FDA (min 12); 5-2 Castro (min 16); 6-2 Willy (min 19).