Gimnàstica

Júlia Bóveda participa al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

El passat diumenge dia 17 de novembre, la gimnasta benjamina del club, Júlia Bóveda, juntament amb l’equip tècnic del Club Rítmica Vilafranca format per Glòria Mitjans, Lídia Guasch i Ada Guasch, es van desplaçar fins a València per a participar al Campionat d’Espanya de Base Individual de gimnàstica Rítmica.

La Júlia es va classificar per aquesta competició el passat mes de març obtenint el sots campionat de Catalunya i assolint la classificació per a participar al campionat d’Espanya que havia de tenir lloc el passat mes de maig, però que a conseqüència de la situació sanitària no s’ha pogut celebrar fins aquest mes de novembre.

La vilafranquina amb un exercici de mans lliure molt ben executat, va aconseguir classificar-se entre les 30 millors de la seva categoria d’un total de 81 gimnastes de tot l’estat espanyol.

Júlia Bóveda també va ser seleccionada des del mes de febrer de 2020 per a la Federació Catalana de Gimnàstica per a entrar a formar part del grup de gimnastes de Tecnificació de Catalunya.