El Patí Vilanova perd per la mínima a Sant Feliu

El Sant Feliu ha derrotat per 4 gols a 3 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud  disputat aquesta tarda al Pavelló de Sant Feliu de Codines.

El partit s’ha pogut seguir, a més de la transmissió de Canal Blau FM en directe per streaming per Ona Codinenca.

Derrota per la mínima del Patí que, un cop més ha mostrat poc encert davant un veteranisim com P. Turon, especialment en el primer temps en que ha perdonat  massa i això es paga. I menys mal que al final ha maquillat el resultat, cara als diferencials del gol average.

La primera part, el Patí ha fet un partit correcte, encaixant un gol al minut 3, però empatant al minut següent, i desaprofitant un penal  en el minut 10 que l'hauria posat per endavant al marcador. El primer temps ha finalitzat amb aquest empat a un gol.

En la segona part amb la mateixa tònica els locals han trencat l’empat al minut 4, i en el 10 Fajas ha ampliat la diferència. Aquí una de les jugades clau, quan els arbitres han assenyalat targeta blava a Aguilar per fer el canvi incorrectament. Sembla que han estat advertits per algun membre del  Sant Feliu.

Jugant en inferioritat novament els locals han marcat el quart gol. Mancaven 15 minuts i els locals controlaven el joc i el Patí seguia innoperant. Però Aguilar a manca de cinc minuts ha escurçat diferències i Paris ha transformat una falta directa per targeta blava.

Els arbitres han donat el gol, i els locals han protestat al.legant que algú s’havia avançat però al final han donat gol. Al final derrota per la mínima. Recordar que demà diumenge el C.P. Vilanova jugarà contra el Burguillos d’Extremadura el partit ajornat pel Covid i corresponent a la primera jornada de la competició.

L’encontre es podrà seguir per Canal Blau Radio i Canal Blau TV.

C.H.P. SAT FELIU 4 - C.P. VILANOVA 3

Pista .- Pavelló Municipal Sant Feliu de Codines

C.H.P. SANT FELIU .- Turón, M. Fajas, Vera, S. Fajas, Villa (cinc inicial), Saladrigues, Sirvent, Figueras G, .N. Figueras, Amer (p.s.)

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Pintado, Aguilar, Vergés, Garrido (cinc inicial), Lecha, Paris, La Laguna, J. Martinez Donoso (p.s.)

ARBITRES: .- Srs.. X Valiente i Quim Teixdó

GOLS: 1A PART; 1-0 Villa (min 3); 1-1 Aguilar (min 4). 2A PART; 2-1 G. Figueras (min4); 3-1 Fajas (min 10); 4-1 Villa (min 11); 4-2 Aguilar (min 20); 4-3 Paris de FDB (min 24).