El Patí Vilanova aconsegueix el tres punts davant un més que digne Burguillos

Els extremenys han plantat cara fins al tram final

Victòria dels vilanovins contra el Burguillos. @photoshockey

El C.P. Vilanova ha derrotat per 8 gols a 5 al Burguillos d’Extremadura en el partit ajornat de la primera jornada de l’Ok Lliga Plata – Grup Sud, disputat aquest migdia en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes sense públic d’acord amb les mesures anti Covid, aconseguint els primers tres punts de la temporada

En la primera part el Vilanova ha inaugurat el marcador als 30 segons amb un llançament llunyà, i un altre als cinc minuts. Semblava que estava el partit ben encarrilat pels locals, però res més lluny del que hem vist. Els extremenys han anat entrant en el partit i un penal més que rigorós transformat per Garcia posava nerviós al Patí mentre que el Burguillos es creixia posant perill a la porteria local. Una falta directa en el minut 21 transformada per Vidal empatava el partit.

El Vilanova ha anat de més a menys mentre que el Burguillos ho ha fet al revés.

La segona part ha començat similar a la primera amb dos gols del Patí (Garrido), pero la targeta blava a Pintado ha permès transformar la falta directa i tornar a entrar en el partit, que en els següents cinc minuts ha estat boig amb alternances en el marcador, fins que tres gols consecutius del Vilanova deixaven el partit  tancat. El cinquè gol visitant ha estat la rúbrica d’un equip que venia com una víctima fàcil i fins a 8 minuts pel final han tingut al Patí amb l’ai al cor.

C.P. VILANOVA  8 - C.P. BURGUILLOS  EXTREMADURA 5

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Vergés, Aguilar, Lecha, Paris (cinc inicial) Garrido, Lalaguna, Pintado, J. Martinez i Donoso (p.s.)

C.P. BURGUILLOS EXTREMADURA .- Guasch, Pascal, Garcia, Montilla, Vidal (cinc inicial) M. Pujol, R. Pujol, Robles i González (p.s.)

ARBITRES: .-  Srs O. Pérez i J. Bravo

GOLS: 1A PART; 1-0 Lecha (min 0,30); 2-0 París (min 5); 2-1 Garcia de penal (min 15); 2-2 Vidal de FD (min 21). 2A PART; 3-2 Garrido (min 2); 4-2 Garrido (min 7); 4-3 Vidal de FD (min 10); 5-3 Lecha (min 14); 5-4 Montilla (min 15); 6-4 Paris de FD (min 17 i mig); 7-4 Garrido (min 18); 8-4 Paris (min 19); 8-5 Vidal (min 21).