Gimnàstica rítmica

El benjamí i juvenil participen al Campionat d’Espanya Copa Base de Conjunts

CR Vilafranca Vilafranca del Penedès 25-11-2020 9:05 Lectures 820
Conjunt Juvenil en el moment inicial de la seva competició. Eix

Conjunt Juvenil en el moment inicial de la seva competició. Eix

El passat dijous dia 19 de novembre fins divendres dia 20 de novembre, les gimnastes que formen part del conjunt benjamí i juvenil, juntament amb l’equip tècnic del Club Rítmica Vilafranca format per Glòria Mitjans, Lídia Guasch i Ada Guasch, es van desplaçar fins a València per a participar al Campionat d’Espanya Copa Base de conjunts de gimnàstica Rítmica.

Els dos conjunts es va classificar per aquesta competició el passat mes de març, que havia de tenir lloc el mes de maig, però que a conseqüència de la situació sanitària no s’ha pogut celebrar fins aquest mes de novembre.

El conjunt benjamí format per Uxue Gamazo, Paula Barrado, Aina Martin, Ariadna Isaza i Valèria Berrabés, van participar en un muntatge de 5 mans lliures molt ben executat.

El conjunt juvenil, format integrament per 5 gimnastes cedides del Club Rítmica Sant Sadurní que son Laura Fabregat, Sílvia Ondoño, Aina Bargalló, Helena Vidiella i Marta Puimedon van executar un muntatge de gran dificultat de 5 cintes.

Ambdos conjunts van realitzar un molt bon paper i amb aquesta competició van donar per finalitzada la temporada de conjunts d’aquest accidentat 2020. Des d’aquí, volem agrair a cada una de les 10 esportistes i les seves famílies el seu esforç, disciplina i perseverança en aquest any, que degut a la situació sanitària ha estat molt complicat i complex. Gràcies per no rendir-vos i seguir endavant malgrat la incertesa que ha provocat la pandèmia. Així mateix, volem mostrar el nostre agraïment al Patronat Municipal d’Esports i a la regidoria pel suport que ens han donat en tot moment i per cedir-nos les instal·lacions en els dies que ho hem necessitat. 

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No