El Patí Vilanova guanya al Sta. Maria del Pilar demanant l'hora

No és de rebut acabar demanant l'hora quan anàvem guanyant per 4 a 0 als tres minuts de la segona part

Banqueta del CP Vilanova. Eix

El C.P. Vilanova va derrotar per 5 gols a 4 al C. Sta. Maria del Pilar en el partit corresponent a la setena jornada de l’Ok Lliga Plata – Grup Sud disputat al Pavelló de la Plaça de les Casernes , sense públic seguint les normes  anti Covid.

El partit s'ha pogut seguir per Canal Blau F.M. i Canal Blau TV

Inadmisible partit del C.P. Vilanova que va acabant demant l'hora en un partit que als tres minuts de la segona part anava dominant per 4 gols a 0. Per sort l’equip rival era limitat i això va evitar que la vergonya fos majúscula.

No és de rebut que el Patí no jugui a res, sense cap idea en atac i amb llagunes defensives inadmisibles, que no aprofitin més les jugades a bola aturada, que perdin infinitat de boles sense estar forçats, que no es donin solucions davant un equip que es va limitar a xutar de lluny i esperar el rebot, que en el cas invers, mai, ho dic clar, es xuti mitjanament correcte i que no hi hagi ningú a dins de l’àrea.  Això és el que s’ha vist.

I el problema no és puntual, és estructural. Que va passar davant el Barça i davant el Sant Feliu i diumenge passat davant el Burguillos. Simplement el mateix. Idees cap ni en atac i el que és pitjor ni en defensa.

La primera part ha començat força bé pel Patí que desprès d’un susto inicial ha obert el marcador al minut 3 en una bona contra d’Aguilar. Seguidament uns bons minuts del Vilanova sense fruit han portat en una fase de  desconcert total dels locals davant un discret equip que es defenia correctament i en atac es limitava a xutar de lluny i esperar recollir un rebot, posant sempre un home dins de l’àrea, cosa que no feia el Vilanova.

Amb l'entrada de Garrido ha arribat el segon gol local al minut 20 i a partir d’aquí els millors minuts dels catalans culminats sobre la botzina amb un gran gol d’Aguilar.

En la segona novament gol del Patí i amb el 4 a 0 respiraven. Però al minut gol dels madrilenys, desprès d’un error d’atenció defensiva i inici del desastre. Els rivals es van creiexer davant un rival que perdona? en atac i que  error darrera error en defensa i en el joc els fa entrar en el partit.

En el minut 21 un gol de falta directa per acumulació semblava que respiravem, però de nou gol  del Sta Maria i a partir d’aquí tremolor de cames total. Menys mal que es va acabar perque ni sense porter rival els vilanovins van ser capaços de marcar a porteria buida. Sincerament  Inadmisible.

C.P. VILANOVA 5 -SANTA PMARIA DEL PILAR 4

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .-Ferrer, Vergés, Lecha, Aguilar, Garrido (cinc inicial), Paris Lalaguna, Pintado, Martinez, Donoso (p.s.)

STA. MARIA PILAR.- Ocaña, Villares, Gómez, Rubi, Ramos (cinc inicial) Jaudenes, Otero i López Mateos, Casals, Ferro (p.s.)

ARBITRES: Srs. C. Garcia i F. Borrell

GOLS: 1A PART; 1-0 Aguilar (min 3); 2-0 Garrido (min 20); 3-0 Aguilar (min 25). 2A PART; 4-0 Pintado (min3); 4-1 López Mateos (min 4); 4-2 Villares de FDB (min14), 4-3 Gómez (min 17); 5-3 Paris de FDA (min 21); 5-4 Ocaña (min22)