Cursa solidària

El col·lectiu Fem Bike i l'Ajuntament de Vilanova organitzen un esdeveniment solidari per recaptar fons per l'Economat

A partir d'una aportació mínima de 2 €, es proposa realitzar una distància en bicicleta o a peu, del 14 al 21 de desembre

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-12-2020 12:07 Lectures 1201

El col·lectiu de dones Fem Bike i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han organitzat una activitat esportiva, de caràcter solidari, sota el nom d'"Avancem fent km".

L'acció consisteix a realitzar una ruta a peu, corrent o en bicicleta, sigui de muntanya o de carretera, durant les dates del 14 i el 21 de desembre. Les rutes i els temps quedaran enregistrats a la plataforma Strava.

Senderisme – 3km
Running – 5km /10 km / 20 km
Bicicleta de carretera – 50km / 100 km
Bicicleta BTT – 25km / 50 km

Les inscripcions es poden formalitzar a partir de l'1 de desembre a la web municipal www.vilanova.cat/esports/ L'aportació mínima és de 2 €, i els diners que es recullin aniran destinats a l'Economat de VNG.

Les persones inscrites obtindran un dorsal de participació i entraran a formar part d'un sorteig de diversos regals, aportats per entitats i establiments col·laboradors d'aquesta iniciativa.

(Inscripcions aquí)

(Bases Cursa)

 

Fem Bike Garraf 

Fem Bike Garraf és una comunitat ciclista, liderada per 12 vilanovines afeccionades al ciclisme, que neix amb la voluntat de crear un espai esportiu femení en aquelles disciplines més masculinitzades. El grup organitza durant l'any diferents activitats i trobades, sota el paraigua del projecte Womeninbike de la Real Federació Espanyola de Ciclisme i Movistar, en col·laboració amb altres federacions.

Dins els seus objectius, hi ha el foment de la pràctica del ciclisme entre les dones, en l'àmbit recreatiu, esportiu o competitiu, creant i donant visibilitat a la comunitat femenina ciclista a la comarca del Garraf. També es treballa aspectes com l'autonomia, la seguretat i la confiança de les dones en la pràctica esportiva, i la transmissió de coneixements, habilitats i recursos, a través de tallers de mecànica, nutrició o orientació, entre d'altres.

Actualment, formen part d'aquesta comunitat ciclista al voltant de 140 dones de la comarca

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No