El Patí Vilanova golejat a Las Rozas

Derrota dolorosa i sense paliatius del Patí contra un rival directe

Els jugadors del Patí Vilanova a la seva arribada a Madrid. Eix

El C.P. Las Rozas ha golejat per 8 gols a 3 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la vuitena jornada de l’Ok Lliga Plata - Grup Sud disputat la tarda de dissabte al Centro de Patinaje de Las Rozas de la Comunitat de Madrid.

El partit s’ a pogut seguir per Canal Blau F,M i pel canal Youtube el C.P. Las Rozas

Destacar que el Patí s`ha desplaçat amb les baixes de Garrido i Aguilar, aquest per acumulació de targetes blaves.

Res a dir del partit en que els locals han estat totalment superiors i que han encarrilat el partit ja en la primera part. El Vilanova nefast en el primer temps, sense cap idea en atac i totalment ineficaç en defensa. En la segona part ha millorat la seva imatge, especialment en el primer quart, en part per la presència de la canalla, en part perquè els locals han afluixat en la pressió, i també perque en aquests minuts  el partit s’ha descontrolat. Si afegim que el Vilanova ha fallat dues faltes directes i un penal. Aquesta es la radiografia d’una golejada

En la primera part, els madrilenys han arribat al descans amb un clar 4 a 0 i no han transformat un penal. Resultat totalment clar i merescut ja que el Patí no ha existit en atac i en defensa ha estat inofensiu davant un equip que els ha pressionat  i han estat incapaços de sortint-se. El marcador l’han obert els locals abans del primer minut i poc a poc han anat caient els gols i cal considerar que menys mal que sols han estat quatre gols en contra del Vilanova .

En la segona part Vilà ha marcat el primer gol català jugant en superioritat, però ràpidament els madrilenys han tornat a posar el diferencial de quatre gols. Dos gols seguits de Pintado de penal en segona instància i Vilà han fet pensar que el Patí entrava en el partit, però això era un miratge i els locals han adormit l’encontre, emparats amb el marcador i fins al final han marcat tres gols més.

Els arbitres, sense influir, però amb tuf caserillo. En la segona part els locals no han estat sancionats amb cap falta acumulativa fins a 6 segons pel final.

Preocupats, molt preocupats per aquest Vilanova, que tornarà a Madrid d' aqui dues setmanes  per jugar contra el C.P. Rivas Las Lagunas.

C.P. LAS ROZAS  8-- C.P. VILANOVA  3

Pista .-  Centro de Patinaje Las Rozas

C.P. LAS ROZAS.- Merinero, Fernández, Cosin, Dominguez, Reyes (cinc inicial),Hermana, Menendez,  Marquez, Lema, Plaza (p.s.)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Pintado, Paris, Lecha, Lalaguna (cinc inicial) Vergés, J. Martinez, Vilà, Ramirez, Donoso (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. J. Martinez i A. De la Hera

GOLS: 1A PART; 1-0 Hermana (min 1), 2-0 Lema (min 10), 3-0 Marquez (min 14), 4-0 Hermana (min 16). 2A PART; 4-1 Vilà (min 5); 5-1 Dominguez (min 6), 5-2 Pintado de penal en segona jugada (min8); 5-3 Vilà (min 14); 6-3 Marquez de FDA  min 18); 7-3 Marquez (min 23); 8-3 Fernández (min 24).

TARGETES.- Blaves a Hermana (2), Marquez del Las Rozas i a Lecha del Patí Vilanova.