Taekwondo

El Club Taekwondo My-Ju Cunit ha estat guardonat com el 3r millor club de l'Estat

El propietari del club, Juan Carlos Córdoba, també ha estat premiat per la seva labor com a entrenador

Redacció Cunit 09-12-2020 10:51 Lectures 1138
Imatge dels guardonats en aquesta cerimònia de lliurament de premis. Eix

Imatge dels guardonats en aquesta cerimònia de lliurament de premis. Eix

Aquest passat diumenge 6 de desembre s'ha celebrat en el Palau d'Esports Illa Benidorm, el lliurament de premis de la 1a Lliga de Taekwondo en l'àmbit de tot l'Estat espanyol, i on el Club Taekwondo My-Ju Cunit ha estat un dels clubs guardonats. En la classificació general, el club cunitenc ha acabat en 3a posició amb un total de 594 punts, aconseguint en aquesta prestigiosa lliga 20 medalles d'or, 7 de plata i 14 de bronze, darrere del Deportivo Olimpo Sedavi i del Club Han Kuk, classificats primer i segon en la general respectivament. Recordem que aquesta lliga s'ha convertit en la més prestigiosa de tota Espanya i en la qual participen els millors clubs de les respectives federacions de l'Estat.

D'altra banda, el propietari i entrenador del Club My-Ju Cunit, Juan Carlos Córdoba, ha estat premiat com a entrenador en les categories Júnior en tercera posició i en categoria precadet en segona posició.

D'aquesta manera, el Club Taekwondo My-Ju Cunit ha clausurat una gran temporada esportiva, sent el 3r club d'Espanya i el 1r club de Catalunya.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No