HOQUEI PATINS

Els equips del Patí masculí i femení jugaran partits importants el proper cap de setmana

El canvi de dates harmonitza les competicions

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 09-12-2020 18:15 Lectures 991

Malgrat que  inicialment en els calendaris oficials de la FEP, s'havia assignat el proper cap de setmana com a lliure per l'OK Lliga Femenina i per l'OK Lliga Plata, s'han harmonitzat les dates (era poc operatiu deixar una setmana buida abans de la darrera jornada de l'any) i els partits previstos pel cap de setmana del 19 i 20 de desembre es jugaran el  proper cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

El Patí Femení rebrà a Les Casernes diumenge  a partir de le 16 hores al Sant Cugat, partit important cara a la segona fase, si ambdos equips queden en el grup de lluita pel descens de categoria.

Per la seva banda el masculí torna a viatjar a Madrid per jugar dissabte a partir de dos quarts de cinc contra el C.P. Rivas, equip també situat en els darrers llocs de la classificació. Guanyar es quasi imprescindible pel Patí.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No