Nova golejada al Patí Vilanova que estrenava entrenador

Els madrilenys del Rivas han passat per sobre del Patí, que malgrat això ha tingut en la primera part uns minuts força esperançadors trencat amb una monumental pàjara a l'inici de la segona part

Jofre Vilà a la banqueta. CP Vilanova

El C.P. Rivas ha golejat al C.P. Vilanova per 8 gols a 1 en el partit corresponent a la novena jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud, disputat la tarda de dissabte al Polideportivo del Cerro del Telégrafo de la Comunitat de Madrid i que s’ha pogut seguir per Canal Blau FM i pel Youtube del C.P. Rivas

El Patí amb Jofre Vilà a la banqueta desprès de la renúncia de Jordi Esteva es presentava a Madrid amb la baixa de Garrido. No és el moment de parlar de grans canvis ja que sols porta en Jofre un parell d’entrenaments, però si que l’equip amb defectes habituals encara presents, ha ofert el que avui s’en diu  alguns, pocs, “brots verds” malgrat la golejada.

La primera part ha començat com en els darrers partits en que dos desajustos defensius han portat a que els locals en el minut 10  portessin un dos a zero al marcador. Però tot seguit Aguilar marcava el primer gol català i hem assistit si més no a un joc del Patí diferent al que ens tenia acostumats. Presionant al rival, però amb el mal endèmic de la falta de pólvora davant i amb desajustos darrera, que han costat el tercer gol local en el minut 22.

La segona part s’ha iniciat igual com la primera rebent 3 gols en 5 minuts i mig, i amb un  penal en contra i dues targetes blaves, que per sort sols han transformat la darrera falta directa. Han estat quasi sis minuts en que la pàjara vilanovina ha estat monumental. A partir d’aquí canvi a la porteria vilanovina i partit estabilitzat amb un gol local després d’una  nova targeta blava, un penal no transformat pel Vilanova i nous gols madrilenys.  Total una segona part per oblidar desprès de uns bons minuts al final de la primera. Es a dir aquells minuts han estat avui un miratge.

Ara tanquem  la barraca fins al proper any en que l’inaugurarem rebent a l’Espanyol a Les Casernes, esperant que el treball de Jofre Vilà  tingui resultats positius i si es pot, cosa difícil, trobar un revulsiu en forma de fitxatge.

C.P. RIVAS  8 - C.P. VILANOVA 1

Pista .- Polideportivo Cerro del Telégrafo

C.P. RIVAS .- Hernandez, Manzano, Barneto, Cañadillas, Llobet (cinc inicial) Mochon, Martín, Alvaro , Pos , Sanchez (p.s.)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Aguilar, Vergés, La Laguna, Pintado (cinc inicial), Lecha, Paris, J. Martinez, J. Vilà, Pérez (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. Cantos i Carmena

GOLS: 1A PART; 1-0 Barneto (min 3); 2-0 Cañadillas (min 10); 2-1 Aguilar (min 11), 3-1 Pos (min 22). 2A PART; 4-1 Llobet (min 2); 5-1 Cañadillas (min 5); 6-1 Llobet de FD (min 6); 7-1 Martín (min 19); 8-1 Alvaro (min 22).