El CE Vendrell empata 2 a 2 a la pista del Girona

Girona HC - CE Vendrell. Eix

Ahir al vespre, el CE Vendrell ha disputat la jornada 12 de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Girona, on ha empatat 2 a 2.

El Vendrell s'ha avançat al marcador, al minut 9, amb un gol de Jan Escala. Al minut següent, els àrbitres han ensenyat targeta blava a
David Gelmà, però Manu Necchi no ha pogut superar Jaume Llaverola en la falta directa. A sis minuts per arribar al descans, Humberto Mendes ha fet l'1-1, resultat amb el qual ha finalitzat la primera part. Als vuit minuts de la represa, Curro Fernández-Ávila ha fet el segon gol del Vendrell.

Al final, l'acumulació de faltes s'ha decantat a favor del Girona, ja que ha sigut el Vendrell el que ha arribat a les deu faltes d'equip, fet que ha aprofitat Gerard Pujol per marcar el 2 a 2 de falta directa. I amb aquest resultat s'ha arribat al final del partit.

El proper diumenge 20 de desembre el Vendrell rebrà la visita del Calafell per disputar el partit corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga 20-21, un derbi baixpenedesenc molt esperat.

GARATGE PLANA GIRONA CH (2): Jaume Llaverola (p), Xavier Gurri, Àlex Grau, Gerard Pujol i David Gelmà -cinc inicial-, Hugo Laguna, Humberto Mendes, Pau Palacín, David Carles i Marça Coll (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (10') Jan Escala; 1-1 (19') Humberto Mendes;  1-2 (33') Curro Fernández-Ávila, i 2-2 (46') Gerard Pujol, de falta directa.

Àrbitres: Àngel Tavera i Alberto López

Faltes: Garatge Plana Girona CH 9 - 10 CE Vendrell

Targetes blaves: David Gelmà (10').