Esport solidari

Se suspèn la cursa 10K Vilafranca del 2021 a causa de la situació sanitària

Es lliuren els diners de la cursa Mini 10k del 2020 a la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer

Redacció Vilafranca del Penedès 21-12-2020 17:52 Lectures 1470
Se suspèn la cursa 10K Vilafranca del 2021 a causa de la situació sanitària. Ajuntament de Vilafranca

Se suspèn la cursa 10K Vilafranca del 2021 a causa de la situació sanitària. Ajuntament de Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per la regidora d’Esports, Anna Doblas, i dos representants de Fondistes Penedès, entitat coorganitzadora de la cursa 10K ha anunciat aquest migdia la suspensió de la cursa 10K que s’havia de celebrar a finals del proper mes de gener, a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Jaume Boquera, en nom Fondistes Penedès, ha comentat que totes les curses importants del país es van suspenent. “Hem intentat fins a l’últim moment que fos viable la celebració, però tractant-se d’una cursa urbana, amb moltes famílies i públic als carrers, el més adient és anunciar la suspensió”, ha dit Boquera.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Regull ha afirmat que la suspensió és “la mesura més prudent, ja que les dades de contagis encara estan en ascens. Cal ser responsables i seria una inconsciència fer una cursa amb 1.000 persones al carrer en un moment que no sabem exactament com estarem al mes de gener”.

L’alcalde ha fet una crida als corredors a entrenar-se fort per a l’edició del 2022 “perquè la cursa 10K continuï sent una de les millors curses de Catalunya i de l’Estat espanyol”.

Lliurament del xec de la recaptació de la Mini 10K 2020

D’altra banda, la regidora d’Esports, Anna Doblas, ha fet lliurament a la fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, del xec de 1.967 euros recaptats en l’edició de la cursa Mini 10K de 2020. La regidora ha comentat que el xec s’havia d’haver lliurat a la Festa de l’Esport però no va ser possible a causa de la pandèmia. Aquests diners seran destinats a la recerca del càncer infantil, d’acord amb la finalitat de la fundació. Els actes que s’havien previst celebrar enguany a Vilafranca amb motiu de ser seu de la Fundació Amics Joan Petit s’han posposat per al 2021.

L’acte ha comptat amb la presència de Joan Torner, president de la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, i representants del CP Vilafranca i del CP Sant Ramon.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No