Taekwondo

El Club Taekwondo My-Ju Cunit es proclama campió de l'Open Internacional d'Andalusia

David Lorente ha demostrat estar en molt bona forma després de mesos sense poder competir

Redacció Cunit 23-12-2020 15:53 Lectures 1119
David Lorente i l'entrenador Juan Carlos Córdoba. Eix

David Lorente i l'entrenador Juan Carlos Córdoba. Eix

Aquest dissabte 19 de desembre, s'ha celebrat en el Pavelló Vista Alegre de Còrdova el XII Open Internacional d'Andalusia de Taekwondo, on s'han donat cita una bona representació dels millors competidors d'aquesta disciplina olímpica, i on ha participat el Club Taekwondo My-Ju Cunit amb un representant, David Lorente.

Després de mesos sense competir a causa de la pandèmia del coronavirus, David tenia moltes ganes de realitzar un bon paper en aquest Open, com així ho ha demostrat el resultat, ja que ha quedat campió en la categoria sènior de -68 kg d'aquesta competició. En realitat, David competeix en la categoria sènior de -63 kg, la qual cosa li dóna més valor a aquesta victòria perquè estava competint en un pes superior al que li correspon.

En quarts de final, David es va enfrontar contra un competidor de la federació andalusa que va abandonar el combat per lesió. A continuació es va haver d'enfrontar a un altre representant de la federació andalusa en semifinals, al qual va guanyar per un ajustat 6 a 5. Ja en la final, David ho va donar tot per a aconseguir la victòria contra un competidor de la federació de Castella i Lleó, un combat molt igualat que el representant del My-Ju Cunit va saber solucionar a favor seu per 17 a 14.

D'aquesta manera, David Lorente i el Club Taekwondo My-Ju Cunit han tornat a demostrar que estan en bona forma, malgrat l'aturada esportiva que s'ha produït a causa de la pandèmia.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No