Gimnàstica rítmica

El conjunt júnior absolut es classifica pel Campionat d’Espanya

El grup participarà també a la Copa d’Espanya de conjunts de gimnàstica rítmica

CR Vilafranca Vilafranca del Penedès 23-12-2020 15:59 Lectures 1170
Les gimnastes del conjunt júnior absolut del Club Rítmica Vilafranca. Eix

Les gimnastes del conjunt júnior absolut del Club Rítmica Vilafranca. Eix

El passat dijous dia 17 de desembre va tenir lloc el campionat de Catalunya nivell absolut que atorga als millors conjunts de Catalunya de gimnàstica rítmica la classificació pel Campionat d’Espanya de Conjunts. Així mateix, el passat dilluns 21 de desembre es va celebrar el classificatori per a participar a la Copa Espanya de conjunts. A la Copa Espanya, només hi participen els dos millors de conjunts de cada categoria de cada comunitat autònoma.

El conjunt júnior absolut del Club Rítmica Vilafranca va participar a ambdues competicions amb el conjunt format per les gimnastes Èlia Cunillera, Nàdia Pérez, Janna Picas, Mar Tomás i Èlia Cuscó. Gràcies a la bona execució dels seu muntatge de 5 maces van aconseguir classificar-se tant pel Campionat d’Espanya de Conjunts com per la Copa Espanya de Conjunts.

Les dues competicions de nivell estatal, es celebraran el pròxim mes de gener. Finalment informar que les dues competicions que s’han celebrat a nivell català han estat online donat les restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya, per la situació d’emergència sanitària que estem vivint.

Els dos conjunts, es va classificar per aquesta competició el passat mes de març, que havia de tenir lloc el mes de maig, però que a conseqüència de la situació sanitària no s’ha pogut celebrar fins aquest mes de novembre.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No