Nova presidència

Jaume Carol, nou president del Nova Olivella

Rafa Linares Olivella 07-01-2021 8:42 Lectures 967

El 18 de desembre l’antic vice-president del club en anteriors etapes, va ser escollit nou president de l’entitat. Jaume té una llarga trajectòria al club, com a fundador al 2007, ex-jugador i ex-entrenador de la secció de futbol sala i futbol 7, i ex. de la secció de BTT.

Jaume Carol substitueix a Lucas al capdavant del club, on només repetiran Rafael Linares (tresorer) i Stephan Land (secretari) de l’anterior direcció. Els nous membres seran: Javi Basart (vice-president) i Kiko Gea (1ºVocal). De moment serà una junta curta, amb només un vocal, ampliable amb el temps si és necessari. Jaume començarà una etapa complicada, a nivell econòmic i social, per culpa de la pandèmia, on tindrà molta feina per aixecar un club, en hores baixes, també a nivell esportiu. Esperem que aquest aire nou, a la direcció faci que el Nova torni a estar a dalt, on és el seu joc.

Recordeu, estem tots el dilluns de 20 a 21:30h, al Camp Municipal d’Esports d’Olivella pels interessats en Fútbol 7 i rugbi.

 

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No