El CE Vendrell perd 4 a 2 a la pista del Caldes

CH Caldes - CE Vendrell. OK Liga TV

Ahir al vespre el CE Vendrell va disputar la jornada 14 de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Caldes, on ha perdut 4 a 2. El Vendrell ha fet el
desplaçament amb les baixes de Curro, per acumulació de targetes blaves, i de Gerard Miquel, que ahir va ser operat a causa d'una lesió que es va fer al dit petit d'un peu en el darrer partit.

El Vendrell s'ha avançat al marcador, al minut 4, amb un gol de Xavi Crespo. Gràcies a les bones intervencions d'Álvaro Shehda, el Caldes no ha trobat la manera d'empatar i, al minut 16, Lluís Ferrer ha ampliat l'avantatge del Vendrell al marcador. Al minut 21, Ferran Rosa va fer
l'1 a 2. A dos minuts per al descans, els dos equips s'han posat amb 9 faltes. Al minut 24 el Caldes ha fet la seva desena falta, però Gerard
Camps ha aturat la falta directa executada per Xavi Crespo. I amb l'1 a 2 al marcador ha finalitzat la primera part.

Ja a la segona part, al minut 27, Álvaro Shehda ha aturat la falta directa executada per Ferran Rosa per la desena falta d'equip del Vendrell. Al minut 31, Roger Acsensi ha empatat. Al minut 40, els àrbitres han ensenyat targeta blava a Xavi Crespo i Álvaro Shehda ha
tornat a aturar la falta directa, aquesta vegada executada per Xavi Rovira. Tot seguit, el Vendrell ha fet la quinzena falta d'equip i Marcos Blanque tampoc ha pogut marcar de falta directa. Al minut 41, el Caldes ha aprofitat la superioritat a pista per fer el 3 a 2 amb gol de
Cristian Rodríguez. A l´últim minut del partit, el Vendrell ha anat a buscar l'empat amb cinc jugadors a pista. Però a 27 segons per al final els àrbitres han ensenyat una targeta blava a Jan Escala, molt discutida, i Cristian Rodríguez ha marcat en la falta directa. Amb el 4 a 2 ha finalitzat el partit.

El proper dimarts 12 de gener, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Vic per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 10 de
l'OK Lliga 20-21.

CH CALDES RECAM LÀSER (4): Gerard Camps (p), Xavi Rovira, Sergi Miras, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial-, Lluís Ricart, Ferran Rosa, Marcos Blanque, Roger Acsensi i Roger Beltrán (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Roc Llisa  -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (4') Xavi Crespo; 0-2 (16') Lluís Ferrer; 1-2 (21) Ferran Rosa; 2-2 (31') Roger Acsensi; 3-2 (41') Cristian Rodríguez, i 4-2 (49')