El CE Vendrell perd 1 a 2 amb el Vic

CE Vendrell - CP Vic. Eix

El Vendrell va perdre 1 a 2 amb el Vic en el partit ajornat corresponent a la jornada 10 de l'OK Lliga que es va jugar ahir al vespre al Pavelló
Municipal del Club d'Esports.

El Vic es va avançar amb un gol d'Arnau Font, al minut 16, i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. Només iniciar-se la segona part, Met Molas va fer el 0 a 2. Al minut 42, Curro va retallar distància al marcador. Al minut 47, el Vic va fer la desena falta d'equip, però Lluís Ferrer no va marcar la falta directa. A l'últim minut, el Vendrell va jugar amb cinc jugadors a pista, sense porter. Es va reclamar una targeta blava per una falta sobre Jan Escala, però els àrbitres no ho van interpretar així. El Vendrell va diposar d'alguna ocasió per empatar, però el marcador no es va moure i amb l'1 a 2 es va arribar al final del partit.

El proper dimarts 19 de gener, a les 21 h, el Vendrell rebrà la visita del Reus Deportiu per disputar el partit corresponent a la jornada 15 de
l'OK Lliga 20-21, un derbi del Camp de Tarragona per finalitzar la primera volta de la competició.

CE VENDRELL (1): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Roc Llisa i Manu Necchi -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Curro Fernández-Ávila, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

CP VIC (2): Ernest Burgaya (p), Met Molas, Oriol Ramírez, David Moreno i Carles Sánchez -cinc inicial-, Arnau Font, Antoine Le Berre, Arnau Parcerisas, Nil Generó i Albert Masoliver (p).

Gols: 0-1 (16') Arnau Font; 0-2 (25') Met Molas, i 1-2 (42') Curro Fernández-Ávila.

Àrbitres: Raul Burgos i Albert Marquez

Faltes: CE Vendrell 5 - 11 CP Vic