HOQUEI PATINS

Derrota del Patí Vilanova per 8 a 3 a Alpicat

El Vilanova va millorar defensivament (fins que va tenir combustible) però en atac està com sempre, poc efectiu

El H.C. Alpicat ha derrotat al C.P. Vilanova per 8 gols a 3  en el partit disputat ahir al vespre en el Pavelló A. Roure d’Alpicat corresponent a la jornada 11 i darrera de la primera volta de l’OK Lliga Plata - Grup Sud i que s’ ha pogut seguir en streaming pel canal del club lleidetà.

Aquest partit es l’únic que s’ha jugat d’aquesta jornada ja que la resta de partits han estat ajornats per la situació sanitària i/o climàtica.

Abans de res considerar que el resultat és just, ja que els locals han estat molt superiors a un Vilanova que s’ha presentat amb el just, a causa de la problemàtica que s’ha produït  des de l’aturada al desembre amb la baixa, avui definitiva de París i la temporal de Garrido. Tampoc s’ha pogut comptar amb Cuevas que s’incorporarà properament.

El  marcador és certament molt clar pel guarisme (8 gols que fan mal), però cal esmentar que els tres últims gols locals han arribat en els 5 darrers minuts de partit amb un Patí al límit de les forces. També volem indicar i que no serveix d’excusa, l’actuació dels àrbitres que han estat molt deficients especialment valorats negativament des de la posició vilanovina.

La primera part, malgrat el resultat ajustat a favor dels locals, ha estat dominada per l’Alpicat que a més dels gols han estavellat fins a quatre pilotes als pals. El Patí millor defensivament que abans però en atac poc encert cara al gol (mal endèmic) i que s’ha trobat amb un penal en contra que ha estat el tercer gol, penal que s’han tret de la màniga els col.legiats al ser una jugada repetitiva en un partit i no és sancionada habitualment.

El segon temps, el Vilavona ha estat dos períodes en inferioritat (un de 4 minuts) per targetes blaves, una d’elles a l’entrenador J. Vilà per protestar, i podem dir que s’ha mantingut dins del partit, que seguia clarament de cara als locals, arribant als cinc minuts finals amb el dipósit de combustible amb la reserva i han caigut tres gols com hem comentat.

Molt hauran de girar les coses per sortir de l’atzucat en que estem. Ens diem tots que resta tota la segona volta, és cert, però el panorama no és clar, ja que en baixen tres equips, el que vol dir és que la lluita per no perdre categória serà ferotge.

H.C. ALPICAT 8 - C.P. VILANOVA 3

Pista .- Pavelló  A. Roure d’Alpicat

H.C. ALPICAT.- Ariza, Alsona, Fernández, Zilken, J.M: Serret (cinc inicial) Mataix, Besolí, M. Serret, Vázquez, Besora (p.s.)

C.P. VILANOVA .-P. Ferrer, Aguilar, Vergés, Pintado, La Laguna (cinc inicial) Vilà, Martinez, Ramirez

ARBITRES: .- Srs. Teixidò i Sans

GOLS: 1A PART; 1-0 Mataix de penal en segona jugada (min 12); 1-1 Pintado de penal (minut 17); 2-1 Zilken (min 20); 3-1 M. Serret de penal (min 23); 3-2 La Laguna (min 25).; 2A PART: 4-2 Alsina (min 9) 5-2 Serret en superioritat (min 15); 5-3 Vilà (min 17); 6-3 Zilken (min 20), 7-3 Zilken (min 24); 8-3 Fernandez (min 25).

TARGETES .- Blaves a Ariza (Alpicat) i Pintado, Aguilar i J. Vila, entrenador del Patí.