Equipaments

Vilanova repararà diversos espais esportius a l'aire lliure la propera setmana

Les tasques d'adequació dels espais suposen una inversió en material esportiu de 15.000 mil euros

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-01-2021 17:22 Lectures 3412
Vilanova repararà diversos espais esportius a l'aire lliure la propera setmana. Ajuntament de Vilanova

Vilanova repararà diversos espais esportius a l'aire lliure la propera setmana. Ajuntament de Vilanova

A partir d'avui dijous i fins divendres de la setmana vinent es realitzaran un seguit de treballs de millora i adequació a un total de 9 espais esportius de carrer.

Impulsades des de la Regidoria d'Esports, les tasques d'adequació dels espais  suposen una inversió en material esportiu de 15.000 mil euros.

Algunes de les millores que contemplen aquesta actuació són la restitució de xarxes, anelles i marcs de les cistelles de bàsquet, restitució de porteries de futbol i revisió dels seus suports, el repintat de les diferents línies de joc, la reparació de forats i esquerdes al paviment, i eliminació de materials trencats o en desús, entre d'altres.

Els espais o pistes esportives on es faran les millores són: parc del Fondo Somella, plaça Xoriguer, plaça dels Pobles d'Espanya, jardins d'Ovidi Montllor al barri del Tacó, pista esportiva del carrer Olèrdola al barri del Molí de Vent, pistes esportives del parc de Ribes Roges, plaça de Beatriu de Claramunt, parc de la Torre d'Enveja i pista esportiva al sector de Santa Maria.

Els treballs començaran avui al parc de Fondo Somella i, seguint l'ordre esmentat, finalitzaran si la climatologia ho permet, a finals de la setmana vinent. Tot i això, quedarà pendent el repintat de les pistes de Ribes Roges. Un espai que actualment estan utilitzant per als seus entrenaments equips esportius federats de la ciutat, ja que les instal·lacions cobertes estan tancades per la normativa COVID. Per tant, tan bon punt es permeti la seva obertura, es procedirà a completar l'actuació en aquest espai del front marítim.

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa