"Quo Vadis" Patí Vilanova. Desastre total davant el Burguillos

Incalificable derrota del Patí davant el Burguillos a Vilasana

El Burguillos d’Extremadura ha derrotat al Patí per 3 gols a 0,  en el partit corresponent a la 12èna jornada (primer de la segona volta) de l’OK Lliga Plata – Grup Sud i que s’ha disputat aquest migdia al Pavelló de Vilasana (Lleida) desprès de l’acord d’ambdos clubs.

Apaga i vàmonos, el més realista i suau que podem dir. Ha estat un fracàs i desatre total i incalificable partit el del Patí davant el Burguillos  el que s’ha disputat a Vilasana. Totes les mancançes que hem anat apuntant aquest matí s’han superat amb escreig. L’equip més que un equip és avui com una banda de música en que tots desafinen i no n’ hi ha més.

El Burguillos, un equip discret per les circumpstàncies, ha estat superior en tot a un Vilanova que en cap moment ha estat a l’alcada de la seva història.

A la primera part el Burguillos s’ha  avançat en el marcador en el minut 9, i en el següent Aguilar (com és habitual) ha rebut targeta blava  que no ha aprofitat l’equip extremeny, com també un penal a manca de dos minuts.

Per la seva banda el Patí, negat en atac, ha salvat els dos minuts d’inferioritat per la targeta, a manca d’un minut no ha transformat Aguilar la directa per la targeta blava.

En la segona part el desgavell, no sols ha continuat sinò que ha augmentat. Cadascú anava per lliure en l’equip de J. Vilà, fallant estrepitósament en atac, perdent boles sense estar forçats, etc...

I ha arribat la sentència amb un penal en el minut 12. Era el 2 a 0, i per adobar-ho a manca d'un minut i mig, el de la vergonya, el tercer.  I per més inri fallant una falta direc ta per acumulació.

Amics, siguem realistes si abans d’avui salvar la categoria era complicat, però posible ara serà això un miracle.

H.C. BURGUILLOS EXTREMADURA 3 - C.P. VILANOVA 0

Pista.- Pavelló Municipal Vilasana

H.C. BURGUILLOS .- Guash, Garcia de los Santos, Escolá, Montilla, Vidal (cinc inicial) Busquets, Robles i Pascal

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, La Laguna, Aguilar, Cuevas, Pintado (cinc inicial) Lecha, Martinez, Vilà i Ramirez

ARBITRES: .- Drs. De la Hera i Carmena

GOLS: 1A PART; 1-0 Montilla (min 8). 2A PART; 2.-0 Montilla de penal (min 12); 3-0 Vidal (min 24)

TARGETES .- Blaves Aguilar del Patí i Montilla (Burguillos)