HOQUEI PATINS

Lluís Medrano nou entrenador del Patí Vilanova per intentar redreçar la situació

La situació és avui molt complicada per no dir crítica

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 29-01-2021 13:09 Lectures 996
Medrano en una imatge d'arxiu a la banqueta del Vilanova

Medrano en una imatge d'arxiu a la banqueta del Vilanova

El C.P. Vilanova ha anunciat que Lluis Medrano serà l'entrenador de l'equip masculí de l'O.K Lliga Plata - Grup Sud, substituint a Jofre Vilà.

No cal dir que avui la situació del club és extremadament complicada, i que les esperances de mantenir la categòria han anat minvant a cada jornada i no sols pels propis resultats si més no per joc de l'equip.

No hi han pas mesures que garenteixin l'exit de la permanència, però si arriba que sigui com es diu amb els malats terminals: que tinguin una mort digna.

Per això i dins d'una lógica creiem que ara tocaria fer un esforç colectiu bassat en:

a) Recuperació de l'autoestima de la plantilla.

b) Recuperar els jugadors que per diverses causes han marxat en el darrer més i mig, i si es possible fer alguna incorporació. 

c) Plantejar el sistema de joc en funció de la realitat de la plantilla que hi ha. Es a dir que l'entrenador adapti el joc al que te i no al que li agradaria.

d) Adecuar els tempus dels partits, per evitar esforços innecesaris

e) Análisis del calendari que resta, veient els punts fort i els menys forts dels rivals. Pensem que del grup de sis equips embolicats a hores d'ara en el descens, el Vilanova jugarà cinc partits (tres a casa i dos fora) i cap contra el cuer, Burguillos, i que amb un posible enfrontament contra Las Rozas tot i que poguem pensar quer guanyarem a casa portem un average de menys 5.

I aixó no vol dir pas que es renunciï a plantar cara i intertar "sucar" en els partits contra els equips que en aquests moments estan fora de perills.

Som-hi Patí.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No