El CE Vendrell guanya 4 a 2 el Taradell

Amb aquest resultat, el CE Vendrell surt de la zona de descens i se situa en la desena posició de la classificació

CE Vendrell - CP Taradell. Eix

El dissabte 6 de febrer, a la tarda, el CE Vendrell va disputar la jornada 18 de l'OK Lliga 20-21 i va guanyar 4 a 2 el Taradell, un rival directe per a la permanència que venia de guanyar el Liceo de la Corunya a la darrera jornada. Amb aquest resultat, el CE Vendrell surt de la zona de descens i se situa en la desena posició de la classificació, superant el rival d'ahir, al qual també li guanya el gol avarage.

El partit es va posar de cara ben aviat per al Vendrell amb gol de Pablo del Rio de falta directa, al minut 2, per una targeta blava a Eduard Genís. Al minut 5, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jan Escala, però Álvaro Shehda va aturar la falta directa executada per Dani Rodríguez. Al minut 12, el Taradell va disposar d'una nova ocasió per empatar en una jugada a bola aturada, i en aquesta ocasió, a segona
instància, Víctor Crespo ho va aprofitar per fer l'1 a 1 de penal. El Vendrell es va refer d'aquest empat amb dos grans gols, un de Jan Escala, al minut 16, i un de Lluís Ferrer, al minut 21. Amb el 3 a 1 al marcador es va arribar al descans.

A la segona part, al minut 36 el Vendrell va fer la seva desena falta i Álvaro Shehda va aturar de nou la falta directa executada per Dani
Rodríguez. Al miut 41, Roc Llisa va marcar el que semblava el gol de la tranquil·litat per al Vendrell, però encara havien de succeir més coses en els minuts que quedaven. Al minut 44, Xevi Soler va aconseguir fer el 4 a 2. Al minut següent Pablo del Rio no va marcar en la falta directa per la desena falta del Taradell.  I als minuts 46 i 49, Xavi Crespo va ser penalitzat amb targetes blaves, però ni el seu germà, Víctor Crespo, ni tampoc Dani Rodríguez van poder superar un Álvaro Shehda espectacular. I amb el 4 a 2 es va arribar al final d'un partit molt ben treballat i defensat pels homes dirigits per Xavi Ferrer davant d'un bon rival.

El proper dissabte 13 de febrer, a les 12:30 h, a la pista del Barça, el Vendrell disputarà el partit corresponent a la jornada 19 de l'OK Lliga
20-21, que es podrà veure en directe a OK Liga TV.

CE VENDRELL (4): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Lluís Ferrer, Jan Escala i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Pablo del Rio, Roc Llisa, Manu Necchi, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CP TARADELL (2): Albert Dalmau (p), Eduard Genís, Marçal Casadevall, Dani Rodríguez i Víctor Crespo -cinc inicial-, Xavier Soler, Pere
Casulleras, Marc Soler, Guillem Borràs i Miquel Gorchs (p).

Gols: 1-0 (2') Pablo del Rio, de falta directa; 1-1 (12') Víctor Crespo, de penal; 2-1 (16') Jan Escala; 3-1 (21') Lluís Ferrer; 4-1 (41') Roc
Llisa, i 4-2 (44') Xavier Soler.

Àrbitres: Josep Ribó i Albert Márquez

Faltes: CE Vendrell 11 - 13 CP Taradell