BTT

Tot a punt pel XVI Open BTT Kenda Tour al Vendrell

Una temporada més el circuit del BTT Tour començarà al Vendrell. Serà el proper 7 de març quan arribarà un nou Open Btt Kenda El Vendrell, que enguany arriba ja a la XVI edició

Redacció El Vendrell 12-02-2021 13:24 Lectures 571

Arxivat a:

XVI Open BTT Kenda Tour al Vendrell. Eix

XVI Open BTT Kenda Tour al Vendrell. Eix

En aquest any complicat a causa de la pandèmia de la Covid-19,  la prova passa a entrar dins del calendari nacional de marató de manera que té autorització per realitzar-se, ja que actualment només estan permeses les proves del caràcter nacional i internacional.

Això sí, en la prova només podran participar persones federades amb la llicència UCI de Competició. L’Open BTT Kenda Tour comptarà amb tots els protocols de seguretat  aprovats pel Procicat per a la realització de proves de la Federació Catalana de Ciclisme.

Entre aquests, destaca el fet que:

- La zona del village estarà completament acotada i per accedir-hi s’haurà de fer amb mascareta, presa de temperatura i amb gel hidrològic. La mascareta serà obligatòria fins a passar l’arc de sortida.

- La sortida dels participants estarà oberta durant una hora i mitja de manera que no es produeixi cap acumulació de participants. En concret, el circuit llarg es pot realitzar de 7,30 a 8h;  el mig de 8h a 8,30 i de 8,30h a 9h el circuit curt.

- Cada participant recollirà el seu dorsal i ja podrà marxar a fer el recorregut.

- Els avituallaments aniran tancats amb pas d’un sol corredor amb mascareta. 

- A la zona d’arribada també serà obligatòria la mascareta i  un cop recollit l’obsequi es sortirà de la mateixa zona del village.

Més informació i inscripcions

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No