Important triomf del Patí Vilanova masculí a Arenys

El triomf dona un bri d'esperança cara a la permanència

El C.P. Vilanova ha derrotat per 2 gols a 4 a l’Arenys de Munt en el partit disputat aquest migdia al Pavelló Municipal d’Arenys de Munt, i corresponent a la jornada 14 de l’OK Lliga Plata Grup Sud.

Triomf importantíssim l’aconseguit pel Patí en una pista molt complicada i que li permet sortir de les plaçes de descens i que dona un bri d’esperança per aconseguir la permanència, sempre que no hagui estat un miratge i que les bones sensacions que avui amb independència del gran resultat fet per fi per l’equip, tinguin continuitat.

Comentar que al C.P. Vilanova ja s’han alineat les dues noves incorporacions Gil i Pàmies i a l’espera de poder comptar amb G. Vergés   podem preveure que la competitivat de l’equip ha augmentat.

Una primera part molt interesant i moguda en el marcador, en el que el Patí sempre ha anat per endavant en el lluminos. Un Vilanova molt ben plantat en defensa i sortint a la contra amb efectivitat davant un gran equip –un dels aspirants com a mínim a la promoció d’ascens- i que l’ha permés arribar al descans amb avantatge de dos gols a tres.

En la segona part com a resum dir que ambdós equips han fallat dues jugades de bola aturada, que el Vilanova ha ampliat el marcador i que s’ha defensat com gat panxa enlaire davant d’un allau de joc i bones jugades de l’Arenys. El bon treball defensiu ha estat acompanyat d’un Pol Ferrer inmens que ha amargat el matí als dels Maresme.

Bé, ara a esperar la visita de l’altre aspirant, els madrilenys de l’Alcobendas. Com a mínim hauriem de marxar del Pavelló amb un bon regust de boca i esperances i si pot ser amb els punts en joc que ens permetrien obrir una escletxa important amb els altres implicats en aquesta lligueta particular per la salvació.

C.D.E.  ARENYS DE MUNT 2 - C.P. VILANOVA 4

Pista .- Pavelló Municipal Arenys de Munt

C.D.E ARENYS DE MUNT .- G. Pérez, Morales, J. Pétrez, Oviedo, Vila (cinc inicial) Clotet, Domenech, Gallardo, Matthieu, G. Garcia (p.s.)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Aguilar, Pintado, París, Gil (cinc inicial) Pamies, Lalaguna, Garrido, Cuevas, Donoso (p.s.)

ARBITRES: .- Sr.s A. Barba  i J. Anglés

GOLS: 1A PART; 0-1 Cuevas (min 12); 0-2 Garrido (min 13); 1-2 Morales (min 18); 2.2 Pérez (min 20); 2-3 Pàmies (min 22). 2A PART; 2-4 Cuevas (min 13)