Rugbi

El passat dissabte es varen jugar els primers partits a la història al nou camp de Rugbi de Pins Vens

Jaume Cosialls Sitges 22-02-2021 16:18 Lectures 659

Arxivat a:

Sènior Masculí RC Sitges - Cocodrils RSV . Jaume Andreu

Sènior Masculí RC Sitges - Cocodrils RSV . Jaume Andreu

Per fi va arribar el dia que de poder jugar a rugby al nou camp de Pins Vens, ho feren quatre categories del Rugby Club Sitges, el S16 i S18 un cop també les competicions d'aquestes categories han estat autoritzades per la Generalitat de Catalunya, ja que donen accés a disputar el respectiu Campionat d'Espanya, seguits dels partits sènior masculí i femení.

Tots els partits corresponien a les fases prèvies de preparació pels partits del campionat de Catalunya, que començaran el cap de setmana del 7 de març i dels quals sortiran els equips qualificats per jugar les promocions d'ascens a categoria estatal.

Els partits foren prou disputats i es veié un molt bon nivell de rugby, considerant la llarga aturada per la pandèmia, així com el fet que fossin els primers partits de la temporada.

La gran llàstima de la jornada a causa de les restriccions Covid-19 fou l'absència de públic a les grades verdes i blaves del nou estadi.

Veient les ganes dels jugadors, per poc que sigui de ben segur tan aviat com sigui possible s'ompliran d'afeccionats.

Els resultats dels partits en aquesta data històrica foren el següents:

S16 RC Sitges 10 - FC Barcelona 38

S18 RC Sitges 12 - FC Barcelona 19

Sènior Masculí RC Sitges 27 - Cocodrils RSV 5

Sènior Femení RC Sitges 0 - Gòtics RC 29

Sort diversa pels diferents equips però amb resultats previsibles, ja que el FC Barcelona és un dels favorits a les categories formatives S16 i S18, mentre que el Gòtics femení és un equip que la temporada anterior jugava a 1ª Catalana, quan el Sitges ho feia a segona. El resultat positiu va venir de la mà del sènior masculí que supera clarament a un Cocodrils, amb el joc obert que caracteritza al conjunt del Garraf.

El primer partit classificatori per a disputar l'ascens de categoria al nou estadi el jugarà el femení sitgetà el pròxim diumenge a les 12;00hs,

El sènior masculí jugarà un altre partit de la fase de preparació a Tarragona a les 15:30hs,mentre que S16 i S18 rebran a les 13:30 i 16:00hs respectivament, a l'UE Santboiana en partits de la fase de preparació.

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa