Judo

Julia Queraltó 2on DAN de Judo

Ara s’espera que aquesta jornada, que va comptar amb les necessàries mesures sanitàries tant per al tribunal com per als 54 candidats que es van presentar a les proves, doni el tret de sortida a les competicions catalanes

Redacció Olèrdola 23-02-2021 15:59 Lectures 644
Julia Queraltó. Eix

Julia Queraltó. Eix

Aquest passat dissabte 20 de febrer es van reiniciar al Complex Esportiu de Badia del Vallès les activitats de la Federació Catalana de Judo i DA amb l’examen de pas de grau de 1r a 6è DAN, a la que la Olerdolenca Júlia Queraltó va fer el pas al 2on DAN.

Des de inicis del passat any, no ha hagut competicions ni altres activitats a nivell català. Temps que Queraltó ha aprofitat per preparar aquest examen al que s’ha presentat amb el seu company Giorgi Naniashvili, tots dos alumnes del Club de Judo Danes, com a Uke. Júlia va desenvolupar un bon treball tant de Tachi Waza com de Ne Waza per després executar el Kata amb detall i elegància, motiu pel qual han obtingut una molt bona nota per part del tribunal.

Amb aquest examen brillant, que li ha atorgat el 2on DAN de Judo, deixa patent les ganes de continuar creixent en tots els sentits mentre espera l’inici de la resta d’activitats.

L’examen que estava programat pel passat mes de desembre, va estar aplaçat per motiu del Covid-19 fins al gener i posteriorment al 20 de febrer. 

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa