Patinatge

C.P. Art & Xou Vilafranca, nou club de patinatge artístic

El Club Patinatge Art & Xou Vilafranca inicia el seu camí al món del patinatge artístic provenint de la unió dels dos emblemàtics clubs CPA. Vilafranca i CPA. Patixou, els dos amb una llarga trajectòria a la comarca.

Art & Xou Vilafranca Vilafranca del Penedès 23-02-2021 8:48 Lectures 926
C.P. Art & Xou Vilafranca, nou club de patinatge artístic. Eix

C.P. Art & Xou Vilafranca, nou club de patinatge artístic. Eix

Aquesta fusió bé molt marcada per la “època Covid”, una època que pel que fa al món de l’esport ha fet molt de mal, igual que el comerç, la restauració i moltes petites i mitjanes empreses. Neix amb la intenció de crear un club gran per poder treballar el patinatge artístic i les seves diferents modalitats com son el patinatge individual lliure, el Solo Dance i el Xou, i a més treballar els diferents aspectes que ens ajudaran a formar uns patinadors d’alt nivell com és l’entrenament físic i la flexibilitat, la dansa i l’expressió corporal i el roll-art.

El nom de Art & Xou Vilafranca ha estat escollit per votació per totes les famílies dels dos clubs i pretén acollir a tots els patinadors així com donar reconeixement a la població que ens dona acollida a la nostra activitat, Vilafranca, la qual ens facilita els pavellons esportius i pistes que necessitem. Actualment hi ha uns 85 patinadors de diferents nivells tècnics, des de nivells de promoció a categories, participen en competicions a nivell de Consell Esportiu Escolar i a nivell de Federació  Catalana de Patinatge. Al capdavant de la coordinació tècnica del club hi ha la Mireia Rosés, amb titulació de tècnica de nivell II per la FCP. Contem amb un ampli i variat equip tècnic, jove però amb molts anys d’experiència al patinatge i altres disciplines, i sobretot amb moltes ganes d’ensenyar i aprendre. Tenim grups de xou de diferents nivells, dos d’ells es preparen en aquests moments per competir a nivell federatiu. Engeguem aquesta nova etapa d'unió i creixement amb molta il·lusió i tenim les portes obertes per que patinadors d’altres entitats de patinatge vinguin a treballar, aprendre i compartir aprenentatge amb nosaltres. 

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa