El Patí Vilanova cau per la mínima davant el Barça "B"

El F.C. Barcelona “B” ha guanyat al C.P. Vilanova per 2 gols a 1 en el partit corresponent a la jornada 16èna de l’OK Lliga Plata Grup Sud disputat al Pavelló barceloní dels Llars Mundet. L’ encontre s’ha pogut seguir per la plataforma www.xala.cat i pel Canal Blau FM.

El resultat és just pel que s’ha vist sobre el difícil parquet barceloní, ja que el Barça ha controlat i dominat bona part del partit, amb autoritat, molt bon tó físic i qualitat individual. El Vilanova s’ha defensat com a ha pogut, amb molt de cor, treient aigua quan el rival els intentava ofegar amb pressió alta, producte de la que han estat avui forçes pèrdues no forçades i en atac molt discrets i desaprofitant dues jugades a bola aturada, un penal i una directa a menys de dos minuts pel final. Això penalitza quant el partit s’ha decidit amb jugades a bola aturada  dos pel Barca (aprofitades totes) i tres pel Patí (sols aprofitada una).

La primera part ha finalitzat amb empart a zero gols, i ha tingut alternatives en el joc, amb una sortida fulgurant del Barça, amb pressió molt alta, desprès, el Patí s’ha assentat en el partit, per tornar els locals a portar el control amb la mateixa pressió inicial. Destacar que a manca de 2,40 el Patí ha tingut un penal no transformat per Pintado i que per un canvi irregular el Barça ha jugat en inferioritat dos minuts sense que es mogués el marcador

La segona part ha tingut la mateixa tònica i als tres minuts Gil transformava la falta directa per acumulació i Ordoñez feia de penal el segon gol local en el minut 7, després d’haver estavellat el Patí una bola en el travesser. Garrido en el minut 18 transformava la falta directa per acumulació, i el joc s’ha estabilitzat, al baixar la pressió dels locals que s’han dedicat a jugar en posessions llargues. En el minut 23 la targeta blava al local Hernandez i la falta directa no l’ha transformat Garrido. La resta de partit el Barça ha jugat en inferioritat, però el marcador no s’ha mogut

Ara li toca al Patí seguir amb aquesta milloria que va apareixent cada partit de les dererres jornades, ja que ara comença la lliga particular enfrontant-se a rivals directes per la permanència.

F.C. BARCELONA “B” 2 - C.P. VILANOVA 1

Pista .- Pavelló Llars Mundet de Barcelona

F.C. BARCELONA “B”.- Martinez, Trepat, Badia, Pascual, Aguilera (cinc inicial) Gil, Llenas, Ordoñez, Hernandez, Vilchez (p.s.)

C.P. VILANOVA .-  Pol Ferrer, Pintado, Gil, Cuevas, Pamies (cinc inicial) Garrido, Lalaguna, Aguilar, J. Martinez, Donoso (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. Borrell i Morisio

GOLS: 1A PART; 2A PART; 1-0 Gil de FDA (min3); 2-0 Ordoñez de penal (min 17); 2-1 Garrido de FDA (min 18)