Gimnàstica rítmica

Les gimnastes del CRSG entre les millors del país

El Club Rítmica Sitges Garraf participa al Campionat d'Espanya de Base de conjunts a Valencia amb dos equips: Juvenil VII i Cadet VII

CR Sitges Garraf Sitges 10-03-2021 16:48 Lectures 463
Club Rítmica Sitges Garraf. Eix

Club Rítmica Sitges Garraf. Eix

És la primera vegada que l'entitat és representada per dos conjunts en aquesta competició.

L'esdeveniment ha estat cancelat dues vegades però tot sembla apuntar que la setmana vinent les gimnastes de l'entitat finalment competiran. per poder realitzar aquets tipus d'esdeveniments de gran format s'han pres tot un seguit de mesures.

En primer lloc, han augmentat els dies de celebració de l'acte per evitar aglomeracions de gimnastes. A més, no hi haura públic, però es podrà veure a través del Canal Liga Sport a la plataforma YouTube.

El conjunt cadet (Cora Guasch, Elsa Benito, Lisa Albiach, Marina Pagès, Ariadna Beltran i Anastasia Kostilova) presenta una coreografia de 3 pilotes i 4 maces amb un mix de samba brasilera. La seva actuació està programada pel dilluns 15 a les 10.40h.

Pel conjunt juvenil (Maria Gutiérrez, Lys Cabral, Judit Campo, Marina Marra, Anna Estockina i Carlota Pagès) és la seva segona participació en un campionat nacional. En aquesta ocasió presenten una coreografia de 5 cintes amb un mix de Rosalia. La seva actuació està programada per dimecres 17 a les 09.32h.

Aquest equip es presenta aquesta fita havent assolit el podium (3r/ al Ct de Catalunya. Amb aquesta actuació el conjunt juvenil dona per finalitzada la seva etapa com a gimnastes d'aquest nivell. Un gran final per un gran equip que ha fet història al món de la rítmica al municipi.

Les seves entrenadores, Anna Fernandez i Soledad Garcia, afronten aquesta nova aventura amb positivitat i esperant que les gimnastes gaudeixin al màxim de l'experiència tot i l'excepcionalitat d'aquesta edició.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No