Taekwondo

David Lorente aconsegueix el Campionat de Catalunya Sènior per tercera vegada consecutiva

Aquest gran assoliment esportiu aferma al Club Taekwondo My-Ju Cunit i David Lorente entre l'elit del taekwondo espanyol

Redacció Cunit 15-03-2021 15:49 Lectures 507
David Lorente i Juan Carlos Córdoba. Eix

David Lorente i Juan Carlos Córdoba. Eix

Aquest passat diumenge 14 de març, va tenir lloc al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella de Barcelona el Campionat de Catalunya de Taekwondo, on s'han donat cita els millors esportistes catalans d'aquesta disciplina esportiva, entre els quals es trobava David Lorente representant del Club Taekwondo My-Ju Cunit, per a defensar el títol de Campió de Catalunya aconseguit en les dues edicions anteriors. Com ja va sent habitual, aquest campionat s'ha celebrat a porta tancada, prenent totes les mesures de seguretat pertinents per a l'accés al recinte de tots els esportistes participants, cos tècnic, jutges, entre altres; a causa de la pandèmia de covid-19 que encara avui patim tots.

A pesar que David va aconseguir classificar-se de manera automàtica a semifinals sense necessitat de competir, aquest campionat no ha estat gens fàcil pel gran nivell dels participants. En el combat de semifinals, David va passar per dificultats en enfrontar-se a un gran rival i al qual finalment va poder derrotar per un ajustat 9-8 donant-li el seu pas a la final i a les medalles. En la final, es va trobar amb un altre gran contrincant que l'any 2019 va aconseguir ser Campió d'Espanya en les categories de Júnior i sub 21, cosa que va fer que aquest combat fos encara més interessant. David no es va confiar i des de l'inici del mateix va prendre les regnes d'aquest enfrontament i no va donar opcions al seu rival, guanyant amb relativa facilitat per un merescut 13-5, aconseguint d'aquesta manera proclamar-se Campió de Catalunya Sènior per a un pes de menys de 63 quilos.

Recordem que David Lorente amb aquesta victòria ha estat capaç de proclamar-se Campió de Catalunya durant tres anys consecutius. Un gran assoliment esportiu només a l'abast dels millors competidors, donant-li la classificació automàtica al pròxim Campionat d'Espanya que se celebrarà el mes de maig.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No