Massa càstig per un CPS Sitges poc rodat

L’equip sitgetà surt perjudicat de les decisions arbitrals i perd la situació en moltes fases del partit

CPS Sitges - HC Igualada B. Eix

CPS Sitges 4 – HC Igualada B 8

Derrota potser massa gran del primer equip del CPS Sitges davant un Igualada B amb més ritme a la vegada es va veure beneficiat per un arbitratge que va saber desconcentrar a l’equip de Carles Busquet.

De falta directa per una blava per Ferran Alemany que només va veure l’àrbitre al primer quart d’hora posava per endavant el Igualada, fent el segon en una jugada en que l’àrbitre havia xiulat abans penal però al entrar la bola donava el gol el 0 a 2, rebent el tercer el Sitges a pocs segons del descans i d’aquesta manera l’equip sitgetà que tot i no jugar amb un bon ritme donava la cara en tot moment encaixava un 0 a 3 a la primera part.

Als primers 8 minuts de la represa amb el 1 a 4 l’àrbitre s’inventava una blava pel porter del Sitges,  Montoya, de penal els igualadins es posaven per davant amb el 1-5, el gol de sitgetà el feia Biel, és cert que els igualadins amb més ritme i fins les hores millor col·locat marcaven el ritme de matx aconseguint un 2- 8 que tan poc feia justícia, el segon sitgetà el marcava de penal Gerard Camarasa, a partir d’aquí amb tot perdut el CPS Sitges reaccionava amb dos gols de Biel, el segon de falta directa i maquillava el resultat final amb el definitiu 4-8, destacant els bons minuts jugats pel segon porter Pau Medrano, aturant una falta directa.

Per aquest partit Carles Busquet contava amb aquest cinquè inicial: Montoya, Ferran Ortolls, Dani Ferret, Sergi Sabater i Biel, també jugaven Aaron Carrasco, Alex Raventós, Gerard Camarasa, Ferran Alemany i Pau Medrano.