Rugbi

Superioritat sitgetana contra els Gòtics

Gòtics RC"B" 10 - RC Sitges 48
Campionat de Catalunya Sènior Masculí

Amb el descans del Femení, tot l'interès es centrava en el partit del Sènior Masculí que visitava el segon equip del Gòtics a la Foixarda (Barcelona). Tot i les baixes el Sitges es presentava amb un competitiu equip que en 25 minuts ja havia sentenciat el matx.

L'inici fulgurant dels del Garraf amb 4 marques (una transformada), per cap punt dels locals fou definitiu tant en el marcador, com en el joc, doncs davant la clara superioritat visitant, la relaxació es va fer present i el ritme inicial ja no el tornarem a veure en tot el partit. Tot i això, els sitgetans anotaren dues marques més, per una dels barcelonins, abans d'arribar al descans deixant el marcador a la mitja part amb un clar 5 a 36.

A la represa els locals sorprengueren amb una ràpida marca (10 a 36), però la resposta de líder de la categoria fou immediata i anotava abans del minut 60, dues marques més, una d'elles transformada que establia el definitiu 10 a 48. Com dèiem masses imprecisions per part d'ambdós equips en aquest segon període, que ha de servir al Sitges com a toc d'atenció davant els futurs compromisos, ja que sense cap mena de dubte necessita pujar el nivell de joc, tan tècnicament , com en concentració per lluitar pel campionat.

Justament la classificació per les semifinals del Campionat de Catalunya, passa per Pins Vens aquest pròxim dissabte a les 16:45hs on rebrà la visita del segon equip del FC Barcelona, l'altre outsider per conquerir la primera plaça de grup, amb el permís dels Senglars de Torroella. Serà un partit clau, ja que qui s'emporti la victòria haurà fet un gran pas per accedir a la lluita per esdevenir Campió.

En un format de competició tan reduït a causa de les restriccions en el calendari, una sola derrota pot significar perdre tota opció, com així ha estat al grup D, on el favorit del grup, el Lleida va ser sorprès a casa pel Tarragona havent perdut els de la Terra Ferma gairebé tota opció de classificació per a semifinals.