Rugbi

El combinat Terranova S18 debuta a la lliga

Rafa Linares Olivella 16-03-2021 12:48 Lectures 421
El Terranova S18 debuta a la lliga. Eix

El Terranova S18 debuta a la lliga. Eix

Una temporada molt atípica, per culpa del Covid-19, fa que la competició comenci molt tard, amb format de Campionat d’Espanya. Una competició que donarà el seu tret de sortida, gairebé acabada la temporada, finalment a totes les categories del rugbi català. El mal que ha fet la pandèmia farà que molts equips i en altres casos categories s’hagin plantejat ni començar la temporada, per falta de pressupostos i de fitxes. Finalment, el Sel Vilanova (amb representants a la plantilla del Rugbi Nova Olivella), amb un conveni de col·laboració amb el RC. Tarragona S18 (Terranova), ha començat la mini lliga aquest cap de setmana. El format de Campionat d’Espanya, engloba 4 grups de quatre, amb una fase prèvia regular, amb el passi dels dos primers a quarts, semifinals i final, un format exprés.

El primer partit a casa al nou camp del Rugbi Tarragona, amb un dur rival, Espartans Granollers,  amb poca afluència de públic, tothom fora de l’estadi i amb moltes precaucions. Un combinat, que començava amb Axel Linares del Nova Olivella de titular, a la posició de segona a la melé i tres jugadors més del SEL. Un inici fluix per l’equip local que jugava amb 15 i una motivació extra, per l’equip de Granollers, amb només 13 jugadors de camp. Uns Espartans que es posava en pocs minuts amb un marcador favorable de 0 a 12. Poc després, el Terranova començava a funcionar i retallava el marcador amb un 7 a 12. I amb superioritat i cansament del contrari el Terranova es posava per davant amb un joc a la mà que no s’havia vist la setmana anterior a l’amistós amb el Sitges, 14 a 12.

Abans del descans ja dominaven amb una avantatge important, 28 a 12. Un Granollers molt lluitador, ho intentava però la impotència de no poder competir amb la mateixa igualtat feia que el 35 a 17, després d’una nova marca de Espartans. El combinat posava la directa amb un 42 a 17, i finalment 49 a 17, amb marca d’un combatiu Axel Linares del Nova Olivella tancava el partit i els tres punts per a casa. Els últims 10 minuts un Granollers lluitador però sense cap premi. Al acabar amb les mesures previstes res de tercer temps i cap a casa. Dissabte vinent el combinat s’enfrontarà a casa amb el Catalunya Central. I en dues setmanes, el partit més dur del grup, a casa de l’equip barceloní del Gòtics.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No