HOQUEI PATINS

Avui és el 70è aniversari del Club Patí Vilanova

Avui fa 70 anys es va jugar el primer partit i tradicionalment es considera la fundació del Club, malgrat que es va gestar la tardor anterior

Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú 19-03-2021 15:10 Lectures 649
El primer equip del Club Patí Vilanova a la pista del Peixerot a l'any 1951. CP Vilanova

El primer equip del Club Patí Vilanova a la pista del Peixerot a l'any 1951. CP Vilanova

Avui, día de Sant Josep ,celebrem els 70 anys del primer partit del Patí en l’antiga pista de la Pensió Peixerot (actualment Hotel Ceferino) entre el C.P. Vilanova i el F. de J. De Sitges.

Aquesta data sempre s’ha considerat com la de la fundació de l’Entitat, malgrat que la reunió fundacional tingué lloc el 20 d’octubre del 1950 al Restaurant Can Coll (avui Restaurant Marina) de la platja vilanovina i la inscripció en la Federació de Patinatge pocs dies abans  del 19 de març .

Els jugadors que van participar en aquell primer partit van ser:

Salvador Taulés com a porter, i Joaquim Duran, Francesc Vilaseca, Vicenç Coll, Josep Mª Tello i Josep Gimenez Nin que era al mateix temps President de l’Entitat, tots entrenats per Josep Llinás i Joan Ferrando.

L’anécdota fou que el partit el va perdre el Patí per 4 gols a 6.

Al llarg d’aquests 70 anys la història del Patí ha estat una muntanya russa, amb grans éxits i alegries però també amb dissortadament masses miseries.

Ara estem en un moment complicat económicament i difícil esportivament, però amb alguns brots verds que cal que es cuidin i s’afermin.

Però si hi ha una realitat és que passi el que passi, com diuen els aficionats dels “reds” Mai caminaràs sol. 

Avui, com ahir, com demà: Som-hi Patí 

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No