Empat i gràcies del Patí Vilanova a Madrid

El Patí Vilanova i el Santa Maria del Pilar han empatat a tres gols en el partit corresponent a la jornada 18èna de l’OK Lliga Plata – Grup Sud disputat la tarda del dissabte al Pavelló del Colegio Santa Maria del Pilar de Madrid. I que s’ha pogut seguir amb certes dificultats pel canal televisiu habilitat pel Club madrileny

El resultat d’empat no era en principi un bon resultat pel Patí al ser el seu rival el cuer de la classificació, però atenent a com s’ha aconseguit, -no oblidem que a manca de 16 segons estavem perdent- i a que un dels rivals per la permanència, el Burguillos, ha perdut en els darrers minuts a Alcobendas, podem dir que ha estat el mal menor. O sigui empat i gràcies.

Repetidament hem anat comentant que la permanència passava inexcusablement per guanyar al Santa Maria del Pilar, i avui hem estat, insistim a manca de 16 segons, tancant la classificació i amb un panorama negre, negre, negre.

Ara no és que estem molt millor perque seguim en zona de descens i a dos punts de la permanència i amb un partit menys, i això ens dona un bri d’esperança.

Respecte al partit el Patí ha tingut les mateixes mancances habituals, com és la falta d’efectivitat, i avui tampoc s’ha creat gaires oportunitats clares, i això sumat a la dificultat intrínsica de la pista ens ha dut a aquest resultat.

En la primera part desprès d’un inici certament molt correcte del Patí, a partir del primer gol local, el partit ha estat en mans locals i ha finalitzat aquest període amb un 3 a 1 a favor dels madrilenys.

En la segona part el control ha estat total del Patí però no s'ha materialitzat, tenint en compte aquest control absolut del partit en aquesta part. Un gol a l’equador ens ha fet creure que hi havia esperançes de capgirar el marcador, esperançes que s’anaven esvaïnt a mesura de que passava el temps. En el minut final el Patí ha anat a cremar les naus, jugant sense porter i ha arribat l’empat. Menys mal.

C. SANTA MARIA DEL PILAR 3 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Colegio Santa María del Pilar

C.SANTA MARIA DEL PILAR.- Ferro, Lopez Mateos, Villares Gómez, A. Ocaña  (cinc inicial), Ramos, Otero, Jaudenes,Ocaña, Rubi (p.s.).

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Aguilar, Gil, Lalaguna, Pintado, (cinc inicial) Paris, Cuevas, Garrido, Pàmies, Perez (p.s.).

ARBITRES: .- Srs. F. Moreno i J.A. Sanz

GOLS: 1A PART; 1-0 Villares (min 9); 2-0 Gómez (min 13); 2-1 Garrido (min15 ); 3-1 A. Ocaña (min 22). 2A PART; 3-2 Aguilar (min 12); 3-3 Garrido (min 25).